Omnigo ser 325 % ökning av antalet sessioner totalt sedan samarbetet med New Breed

0 Shares

Q1 bloggbilder (4)-1

Omnigo Software bildades efter att flera företag gick samman med en gemensam vision – att bygga en värld med säkrare morgondagar. Omnigo tillhandahåller mjukvarulösningar för allmän säkerhet, incidentrapportering och säkerhetshantering som hjälper till att skydda människor, varumärken och fastigheter i ett brett spektrum av branscher, inklusive brottsbekämpning, hälsovård, spel och utbildning.

Omnigo’s Challenge

Omnigo kom till New Breed under en tid av förändring för företaget. De var i färd med att sammanföra fyra separata företag under namnet Omnigo samtidigt som de bytte ledarskap i marknadsföringsteamet. Den nya marknadschefen, Jim Clayman, visste att det var dags att förnya Omnigos webbplats, automatiseringsplattform och marknadsföringsstrategi för att få mer trafik och fler potentiella kunder.

Eftersom ett av företagen redan använde Hubspot, bestämde sig Clayman för att kombinera de andra företagen under en enda automationsplattform och konfigurera om den till Omnigo. Clayman visste att de skulle behöva en Hubspot-partner för att hjälpa till att anpassa och förena alla fyra varumärken till en plattform – och det var där New Breed kom in.

Deras accelererade tillväxt behövde backas upp av en stark marknadsföringsstrategi med en enhetlig automationsplattform. Clayman insåg att deras webbplats inte var optimerad med inkommande bästa praxis i åtanke och saknade det innehåll som behövs för att driva trafik. Efter att ha pratat med Omnigo identifierade New Breed att deras tre huvudutmaningar var:

 1. Omdefinierar marknadsföringsstrategi för att få större trafik och inkommande potentiella kunder.

 2. Att anpassa nya varumärken under en enhetlig Hubspot-portal.

 3. Skapa en säljfärdig webbplats optimerad med konverteringspunkter och relevant innehåll.

Omnigo behövde en partner med expertis för att sammanföra sina varumärken, skapa en säljfärdig webbplats och utveckla en marknadsföringsstrategi som hjälpte dem att växa med hjälp av inbound-metoden.

Lösning

Först behövde Omnigo se över grunden för sin marknadsföringsstrategi.

Vi började med att ta dem genom vår Growth Acceleration Workshop (GAW) där vi identifierade deras målköpare. Eftersom Omnigo var i färd med att slå samman fyra separata företag, övervägde vi noga hur de olika köparpersonerna från varje företag skulle interagera med Omnigo och var överlappningar fanns. I slutet av GAW identifierade vi sex målköpare.

Omnigo behövde en plattform som mötte de varierande behoven och storlekarna hos deras undervarumärken. Vi hjälpte till att konfigurera Omnigos Hubspot Marketing Platform och tog dem genom vår Inbound Readiness Workshop där vi skapade anpassad rapportering för att passa deras behov. Senare skulle denna rapportering vara nyckeln för att framgångsrikt bygga deras marknadsföringsstrategi, webbplats och interna processer.

Sedan kartlade vi Omnigos tratt med deras köparpersonligheter. Eftersom de hade sex inköpare i olika branscher var vi tvungna att vara kreativa med leadscoring. Vi behövde säkerställa att vi hade en grundlig förståelse för personas baserad på roll och bransch genom att utvärdera olika faktorer och kombinationer av data.

Innan han kom till New Breed hade Omnigo inget innehåll för att locka webbtrafik och generera potentiella kunder. New Breeds Inbound- och Content Premier Services-team arbetade tillsammans för att skapa innehåll som tilltalade Omnigos sex olika köparpersonligheter, ledde högkvalitativ trafik till deras webbplats och tog hand om potentiella kunder längst ner i tratten. Efter mycket kartläggning kunde vi identifiera och bygga omvandlingsvägar för alla sex köparpersoner.

Vi använde dessa konverteringsvägar för att bygga Omnigos försäljningsklara webbplats. Vi hjälpte Omnigo att utnyttja sin nya Hubspot-plattform genom att skapa webbsidor, målsidor och deras blogg. Genom att använda Hubspots resurscenter och HubDB kunde Omnigo också filtrera innehåll efter typ och branschvertikaler.

Med hjälp av Omnigos nyutvecklade innehåll skräddarsydde vi Omnigos formulärstrategi med inkommande bästa praxis i åtanke. Effektiv formstrategi gjorde det möjligt för Omnigo att göra leads mer exakt och flytta dem längre ner i tratten.

Resultat

Under de senaste 12 månaderna har New Breed försett Omnigo med:

 • 6 persondrivna premiuminnehållserbjudanden.

 • 28 blogginlägg.

 • Omfattande sociala och redaktionella kalendrar.

 • 8 olika e-postkampanjer.

 • 4 persona-drivna ledarskapande strömmar.

 • SEO inklusive sökordsforskning, metadata, intern länkning och teknisk felavhjälpning.

 • Ämneskluster redaktionell kalenderplanering.

Sedan han arbetade med New Breed har Omnigo sett:

 • 53 % ökning i konverteringsfrekvens för besök till potentiella kunder.

 • 325 % ökning av antalet sessioner totalt.

 • 153 % ökning av organiska sessioner.

 • 1600% ökning av trafik från e-post.

 • 1800 % ökning av visningar av målsidor.

leda

mql

Påverkan

Enandet av varumärket Omnigo krävde en pålitlig partner som kunde vägleda Omnigo in i nästa fas. Att bilda starka partnerskap med kunder kan vara oerhört värdefullt – du blir en förlängning av deras team. New Breeds teammedlemmar kunde tänka snabbt och fatta de svåra besluten att sätta upp Omnigo för fortsatt affärsframgång.

Vi förlitade oss på en öppen kommunikationslinje och centrerade vår strategi kring en djupgående förståelse för våra kunders behov. Vi fokuserade på att skapa en webbplats som omfattade deras varumärke, deras produkt och deras sex köparpersonligheter med inkommande bästa praxis i åtanke.

Omingos marknadschef, Jim Claymantalar om vårt förhållande:

Vårt arbete med Omnigo har gjort det möjligt för Omnigo att växa och få förtroende i nästa steg på sin resa. För 2019 ser Omnigo mot:

 • Fortsätter att förbättra och iterera på webbplatsen för att förbättra konverteringar.

 • Förnya ledarskapsarbetet.

 • Utveckla persondriven innehållsstrategi.

 • Rådgivning om den övergripande efterfrågegenereringsstrategin.

New Breed kan erbjuda Omnigo det stöd den behöver för att skapa en meningsfull effekt för sin kundbas. Nu när de är etablerade med en solid inkommande grund kan Omnigo leverera ett brett utbud av tjänster till en stor uppsättning branscher – och få dem ett steg närmare att uppnå sin vision om en säkrare morgondag.

Ytterligare vittnesmål

Robin Mefford, Senior Content Marketing Manager:

0 Shares