Omegle: 7 bÀsta gratisalternativen att anvÀnda pÄ mobilen

0 Shares

Du har definitivt hört talas om Omegle. Kanske för vissa mÀnniskor Àr det inte det bÀsta alternativet nÀr det gÀller att prata med frÀmlingar. SÄ vi har samlat hÀr i den hÀr artikeln 7 olika alternativ för appar och webbplatser som du kan anvÀnda pÄ din mobiltelefon för att chatta med mÀnniskor du inte kÀnner.

I den hÀr artikeln hittar du:

De 7 bÀsta gratisalternativen till Omegle

1. OmeTV

ometv Àr ett bra alternativ till omegle

Det första alternativet Àr OmeTV som Àr vÀldigt likt Omegle. I sjÀlva namnet finner vi en hÀnvisning till tjÀnsten. Appen ger snabb Ätkomst till konversationer, strömlinjeformat grÀnssnitt, enkla videosamtal och snabba kommandon för att Àndra personer pÄ samtal.

Det Àr nödvÀndigt att ha en registrering som du kan göra frÄn Facebook eller VK. NÀr du har skapat den förs du direkt till konversationsskÀrmen, dÀr du ser din kamera och andras. För att Àndra konversationen, svep bara fingret till vÀnster sida. För att avsluta konversationen, dra fingret till höger sida. Appen har Àven en chatt för att skicka textmeddelanden och emojis.

En mycket mÀrklig sak Àr mÀngden behörigheter som applikationen ber om att anvÀnda din telefon. Men det hÀr Àr faktiskt ganska vanligt eftersom det Àr en app för videosamtal. SÄ var sÀker, det Àr ingen skada i det.

2.Bazoocam

bazoocam Àr en tillgÀnglig alternativ sida att omegle

LÄt oss nu titta pÄ ett webbplatsalternativ som du kan anvÀnda. Bazoocam Àr ett bra alternativ till Omegle, det lÄter dig gÄ med i slumpmÀssiga konversationer pÄ ett enkelt sÀtt. Det fungerar med flera sprÄk och lÄter dig vÀlja vilken typ av sprÄk du vill ha i din konversation.

Det Àr gratis och ansluter till dig och mÀnniskor i ditt omrÄde. En stor skillnad Àr att sidan har ett spel att spela med den andra personen, ett trevligt sÀtt att bryta isen. Sajten har mÄnga besökare, om du inte vill prata med nÄgon klicka pÄ hoppa över och Àndra konversationen enkelt och snabbt.

3. Tinychat

tinychat lÄter dig chatta med frÀmlingar som omegle

Tinychat Àr en av Omegles konkurrerande sajter. Den har flera chattgemenskaper online och anses vara en av de bÀsta sajterna. Du kan prata med mÀnniskor nÀra och fjÀrran. Dessutom har den spel, eller olika samtalsÀmnen, som komedi, teknik och mycket mer.

Konversationsalternativ Àr textmeddelanden, röstchatt och videosamtal. För att börja anvÀnda Àr det bara nödvÀndigt att skapa ett rum och vÀlja Àmne. Om du Àr en multitasking person kan du prata i flera rum samtidigt. Det finns ingen grÀns för vad du kan göra pÄ sidan, och det bÀsta av allt Àr att den Àr helt gratis och online.

4.Ansiktsflöde

faceflow Àr helt gratis

En annan vÀlkÀnd sajt Àr Faceflow, som möjliggör en konversation med högsta kvalitet. Du kan interagera med högst tre rum, alla i HD. Det Àr möjligt att ringa videosamtal med vÀnner eller frÀmlingar helt anonymt.

Eftersom det Àr online kan du anvÀnda din webblÀsare utan att betala nÄgot. I den skapar du en profil sÄ att personen kan lÀra kÀnna dig lite mer innan han gÄr med i konversationen. Du kan ladda upp foton och videor frÄn Youtube och skapa en mycket komplett profil.

5.Camsurf

camsurf Àr den enklaste webbplatsen att anvÀnda

Om det inte var nog Àr Camsurf ocksÄ ett annat alternativ till Omegle, dÀr du kan chatta med vÀnner eller frÀmlingar. Allt snabbt och enkelt, tjÀnsten fungerar i över 200 lÀnder. SÄ du kan fÄ kontakt med vem som helst och filtrera persontypen efter Älder, kön, sprÄk och land.

Det fungerar utmÀrkt pÄ Android och iOS, helt gratis och utan att det krÀvs registrering. Allt fungerar sÀkert och det finns nÄgra regler sÄ att anvÀndarna bekvÀmt kan njuta av tjÀnsten.

6. ChatRandom

chatrandom Àr en enkel app som omegle

Chat Random gör precis vad namnet sÀger, och erbjuder slumpmÀssiga chattar via en app. Precis som Omegle Àr det en gratistjÀnst och mycket populÀr. Registrering och SMS-verifiering krÀvs före anvÀndning. Det gÄr att skapa en profil sÄ att personen kan lÀra kÀnna dig bÀttre.

En intressant sak med det Àr att det Àr ganska sÀkert pÄ mÄnga sÀtt. Ett exempel Àr att plattformen har artificiell intelligens för att identifiera saker som sexuellt innehÄll och dÀrmed blockerar personen. Med andra ord, anvÀnd den utan rÀdsla för att bli kontaktad.

7. Fruzo

den sista men inte sÀmsta lösningen Àr fruzo

Utan tvekan kunde Fruzo inte lÀmnas utanför den listan. Det Àr en plattform precis som Omegle, som möjliggör videosamtal, men det Àr ocksÄ ett socialt dejtingnÀtverk. Det Àr möjligt att trÀffa och fÄ kontakt med mÀnniskor.

Det Àr ocksÄ möjligt att anvÀnda chattar eller följa och följa personer. Du kan vÀlja ett specifikt land och ett specifikt sprÄk. Förutom att arbeta i webblÀsaren har den alternativ till appar för Android och iOS.

Slutsats

Vi hoppas att du med den hÀr guiden har valt det bÀsta alternativet till Omegle och anvÀnder det som gör dig bekvÀm. Av de alternativ vi har sett, vilket vill du anvÀnda mest? Vilket var det bÀsta alternativet för dig? LÄt oss veta i kommentarerna.

0 Shares