Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Omegle: 7 bästa gratisalternativen att använda på mobilen

Du har definitivt hört talas om Omegle. Kanske för vissa människor är det inte det bästa alternativet när det gäller att prata med främlingar. Så vi har samlat här i den här artikeln 7 olika alternativ för appar och webbplatser som du kan använda på din mobiltelefon för att chatta med människor du inte känner.

I den här artikeln hittar du:

De 7 bästa gratisalternativen till Omegle

1. OmeTV

ometv är ett bra alternativ till omegle

Det första alternativet är OmeTV som är väldigt likt Omegle. I själva namnet finner vi en hänvisning till tjänsten. Appen ger snabb åtkomst till konversationer, strömlinjeformat gränssnitt, enkla videosamtal och snabba kommandon för att ändra personer på samtal.

Det är nödvändigt att ha en registrering som du kan göra från Facebook eller VK. När du har skapat den förs du direkt till konversationsskärmen, där du ser din kamera och andras. För att ändra konversationen, svep bara fingret till vänster sida. För att avsluta konversationen, dra fingret till höger sida. Appen har även en chatt för att skicka textmeddelanden och emojis.

En mycket märklig sak är mängden behörigheter som applikationen ber om att använda din telefon. Men det här är faktiskt ganska vanligt eftersom det är en app för videosamtal. Så var säker, det är ingen skada i det.

2.Bazoocam

bazoocam är en tillgänglig alternativ sida att omegle

Låt oss nu titta på ett webbplatsalternativ som du kan använda. Bazoocam är ett bra alternativ till Omegle, det låter dig gå med i slumpmässiga konversationer på ett enkelt sätt. Det fungerar med flera språk och låter dig välja vilken typ av språk du vill ha i din konversation.

Det är gratis och ansluter till dig och människor i ditt område. En stor skillnad är att sidan har ett spel att spela med den andra personen, ett trevligt sätt att bryta isen. Sajten har många besökare, om du inte vill prata med någon klicka på hoppa över och ändra konversationen enkelt och snabbt.

3. Tinychat

tinychat låter dig chatta med främlingar som omegle

Tinychat är en av Omegles konkurrerande sajter. Den har flera chattgemenskaper online och anses vara en av de bästa sajterna. Du kan prata med människor nära och fjärran. Dessutom har den spel, eller olika samtalsämnen, som komedi, teknik och mycket mer.

Konversationsalternativ är textmeddelanden, röstchatt och videosamtal. För att börja använda är det bara nödvändigt att skapa ett rum och välja ämne. Om du är en multitasking person kan du prata i flera rum samtidigt. Det finns ingen gräns för vad du kan göra på sidan, och det bästa av allt är att den är helt gratis och online.

4.Ansiktsflöde

faceflow är helt gratis

En annan välkänd sajt är Faceflow, som möjliggör en konversation med högsta kvalitet. Du kan interagera med högst tre rum, alla i HD. Det är möjligt att ringa videosamtal med vänner eller främlingar helt anonymt.

Eftersom det är online kan du använda din webbläsare utan att betala något. I den skapar du en profil så att personen kan lära känna dig lite mer innan han går med i konversationen. Du kan ladda upp foton och videor från Youtube och skapa en mycket komplett profil.

5.Camsurf

camsurf är den enklaste webbplatsen att använda

Om det inte var nog är Camsurf också ett annat alternativ till Omegle, där du kan chatta med vänner eller främlingar. Allt snabbt och enkelt, tjänsten fungerar i över 200 länder. Så du kan få kontakt med vem som helst och filtrera persontypen efter ålder, kön, språk och land.

Det fungerar utmärkt på Android och iOS, helt gratis och utan att det krävs registrering. Allt fungerar säkert och det finns några regler så att användarna bekvämt kan njuta av tjänsten.

6. ChatRandom

chatrandom är en enkel app som omegle

Chat Random gör precis vad namnet säger, och erbjuder slumpmässiga chattar via en app. Precis som Omegle är det en gratistjänst och mycket populär. Registrering och SMS-verifiering krävs före användning. Det går att skapa en profil så att personen kan lära känna dig bättre.

En intressant sak med det är att det är ganska säkert på många sätt. Ett exempel är att plattformen har artificiell intelligens för att identifiera saker som sexuellt innehåll och därmed blockerar personen. Med andra ord, använd den utan rädsla för att bli kontaktad.

7. Fruzo

den sista men inte sämsta lösningen är fruzo

Utan tvekan kunde Fruzo inte lämnas utanför den listan. Det är en plattform precis som Omegle, som möjliggör videosamtal, men det är också ett socialt dejtingnätverk. Det är möjligt att träffa och få kontakt med människor.

Det är också möjligt att använda chattar eller följa och följa personer. Du kan välja ett specifikt land och ett specifikt språk. Förutom att arbeta i webbläsaren har den alternativ till appar för Android och iOS.

Slutsats

Vi hoppas att du med den här guiden har valt det bästa alternativet till Omegle och använder det som gör dig bekväm. Av de alternativ vi har sett, vilket vill du använda mest? Vilket var det bästa alternativet för dig? Låt oss veta i kommentarerna.