Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Om du blockerar någon på klubbhuset kommer de att veta det? & Vad kommer att hända 2022

vad-hände-om-du-blockerar-någon-på-klubbhus-appen-1

Senast uppdaterad den 4 januari 2022

Om du blockerar någon på Clubhouse kan de se dig? Hur vet jag att någon blockerade mig på Clubhouse? Få allt om.

Vi hjälper dig gärna, skicka in detta formulär om din lösning inte täcks av den här artikeln.

Alla har sina olika förklaringar bakom att de vill blockera någon på Clubhouse Social-appen [Drop-in Audio]. Ändå är det en sista reträtt, det sista steget för att låta en annan person inse att de inte förbehåller sig privilegiet att vara en närvaro i ditt onlineliv (och likaså din verklighet), och de påverkar dig tvärtom. När flera personer i ditt nätverk har blockerat samma person i klubbhuset kommer det att visas ett “!” ikonen på den personens användarprofil för att göra dig uppmärksam.

Tja, när någon är blockerad, inser de inte att de är blockerade; men andra kommer att vilja se en svart märke på sin profil uttrycker att individer du följer har den personen blockerad. Oavsett om någon blockerar digkommer du inte att ha möjlighet att gå in i rummet de pratar i. Även jag är säker på att de inte kan få ett meddelande.

Kommer det att påverka den blockerade användaren på Clubhouse-appen?

  • När individer börjar blockera någon (samma individ blockerad av många andra) på klubbhusansökan, kommer hans generositet att förångas, och på hans profil kommer det att finnas en bild som visar att denna individ har blockerats ofta, och efteråt börjar individer sluta följa det person.

Vad händer om du blockerar någon i en grupp?

  1. . Dessutom kan han eller hon inte gå med i ett rum.
  2. . Men du kommer se en kapselikon längst ner för att se ett dolt rum [Created by blocked user].

Vad händer när du blockerar någon på klubbhuset?

Liksom verkligheten reser människor åt alla håll på din sociala mediers organiseringsscen. Du kan vara närmaste följeslagare med någon på en sekund och sedan bli fiender dagen efter på grund av oförenliga kontraster.

Till exempel, på Drop-in ljudscener, Clubhouse, kan du utan tvekan blockera och avblockera någon som litar på din omständighet.

Blockerade användare kommer inte att se eller gå med i något rum du skapar eller är moderator eller talare. Däremot kan du få idéer om namn på klubbhusrum här.

Om en blockerad användare pratar i ett rum som på något sätt skulle märkas för dig, kommer det rummet att stuvas bort från ditt flöde på ett naturligt sätt, men det kommer att finnas ett fall i den nedre delen av ditt flöde som talar om för dig att höljt rum finns. Om du kanske vill se rummet trots det kan du välja att trycka på det fodralet och avslöja rummet.

Om du bara är en skara människor som deltar i rummet och en hindrad klient kommer in i gruppen, kommer du inte att bli informerad proaktivt.

Vad händer om jag blockerar min nominerade på Clubhouse Social App?

Tja, din fråga är ganska bra. Enligt Ch social app-webbplatsen, ja, eftersom det inte är ett viktigt block. Okej, din nominerade kommer inte att kunna se eller komma in i ett rum när du redan är en högtalare på en separat rumsscen. i mer påverkas de (nominerade) inte negativt av att blockeras annars. Jag hoppas att du är nöjd med det här svaret.

Vad betyder sköldsymbolen på en profil?

De . Om det finns någon som flera personer i din organisation har blockerat, kommer det att finnas ett “!” symbol på den personens kundprofil för att göra dig uppmärksam. Detta är anpassat för dig och föreslås för att hjälpa dig att bestämma när du ska följa någon eller ta upp dem inför en publik.

Folk är tveksamma till att trycka på mute- eller blockeringsfunktionerna. Men det kan mycket väl vara en genuint sund aktivitet”, sa en psykoterapeut.

Vad gör “!” Symbol betyder?

När du ser den här symbolen antyder det att olika individer i ditt nätverk har blockerat den här personen.

Individer använder blockering av många olika anledningar på Clubhouse, så det kan mycket väl betyda att den här personen har solida känslor, begränsande perspektiv till personer du följer, eller en personlig historia med någon du känner. Delade blocklistor anpassas efter dig, beroende på vem du följer.

Hur man avblockerar någon på Clubhouse

Hur man blockerar och avblockerar profil på klubbhuset? Du kan blockera en användare när du vill. Följ bara dessa enkla steg, gå in på deras profilKlicka på tre vertikala fläckar uppe till höger och välj “Blockera.”

block-profil-på-klubbhus-app-1

Samma, , klicka på de tre vertikala fläckarna uppe till höger och välj “Avblockera.”

avblockera-på-klubbhus-1

Steg-för-steg-guide: Blockera och avblockera någon på klubbhuset.

Hur tar man bort blockerad användare helt från appen?

Om du vill rapportera en användare om trakasserier och tvivelaktigt innehåll, enligt Clubhouses riktlinjer för communityn, du kan blockera en användare och du kan även rapportera incidenter.

Det finns två olika sätt att rapportera incidenter. Till att börja med kan du göra det kontinuerligt. Medan ett rum är live gör Clubhouse en tillfällig inspelning, och denna kan användas för att undersöka en incident om en anmäls för en. Trots det, om inget rapporteras medan rummet är live, raderas ljudet. Du kan i alla fall anmäla en händelse någon gång senare. Däremot kommer det inte att finnas något ljud tillgängligt om rummet inte är det, vid denna tidpunkt live.

En del av skyldigheten att hålla rum på mål åligger likaså rummets moderatorer. En moderator kan hantera vem som pratar och kan stöta på diskussionen. Applikationens lokala regler rekommenderar att en moderator kan vara en “vara en positiv, justerande kraft.”

Rapportera användare till företaget, [email protected] från registreringsmail. eller idéer för att få snabb klubbhussupport.

Läs också– Inbjudningstips för klubbhusappen

Hur kan blockera användare kontakta företaget för begäran om avblockering?

Om en rapport har registrerats mot dig, kommer de att nå dig via ditt klubbhuskonto med information om rapportens idé. De kan hålla några subtiliteter dolda för att säkerställa den eller de avslöjande användarna. Om de inte kan kontakta dig kan de begränsa åtkomsten till din register kort tills vi kan göra det.

De kommer att berätta för dig om efterverkan av undersökningen och dess sannolika effekt på dig.

I händelse av att du accepterar att en rapport har dokumenterats oärligt mot dig, eller du kanske vill bjuda på ett val, om det inte är för mycket besvär, kontakta dem (Klubbhusstöd) – , inklusive hur mycket inställning som kan förväntas.

Tips till dig:

Innan du blockerar någon på klubbhuset, se till om alla effekter på klubbhusgemenskapen som vi pratade om i den här artikeln. Kort sagt Blockeringsalternativ är ett fantastiskt alternativ för att varna någon tyst, vem som bryter mot riktlinjerna.