Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Om det är på engelska, hur ändrar jag språket i Candy Crush till spanska? (Exempel)

Candy Crush är ett av de bästa spelen som finns idag för även om det är ett av de äldsta, slutade det aldrig att uppdateras. Men även om det är väldigt populärt, vet inte alla hur man får ut det mesta av det, och med det i åtanke kommer du att se idag Hur ändrar jag språket i Candy Crush?

Och det är bara det att ingen gillar att spela utan sitt språk för det spelar ingen roll hur mycket du behärskar ett annat språkkommer det alltid att vara lättare att spela vilken titel som helst på ditt favoritspråk. Crush Candy är inget undantag, det är därför den här handledningen gjordes för dig.

Hur ändrar jag språket i Candy Crush?

Nu, för att komma rakt på sak och snabbt lära sig hur man ändrar språket i Candy Crush, det första du måste veta att du behöver uppdatera Candy-spelet till den senaste tillgängliga versionen, som finns på PlayStore.

Detta beror på att i äldre versioner var spelet inställt på engelska som standard och tillät inte spelare att ändra språk även om de ställde in sin telefon på ett annat språk (du kunde inte ens ändra det på Facebook).

Men nu kan du ladda ner spelet på andra språk än engelska, Dessutom kommer spelet automatiskt att ställas in på det språk du har på din enhet (PC eller telefon).

Därför, för att ändra det, vad du bör göra är att direkt lägga ett annat språk på din enhet helst bör spelet ta detta som en allmän förändring och göra det (observera att ibland måste spelet installeras och avinstalleras).

Den här processen kan bli lite tråkig eftersom det kan finnas fler steg att följa beroende på din enhet, men det är det enda sättet eftersom du inte kan ändra språket, som att ändra språket Roblox eller Minecraft.

Byt språk till PC

Nu när du vet varför du ska ändra språket i Candy Crush direkt från enheten du använder, är det dags att lära dig hur du ändrar det på din dator. Det bör noteras att varje operativsystem och dator är olika, så processen för ändra språket i Windows 10 bara.

För att uppnå detta, gå först till “Start”, sedan till “Inställningar”, sedan till “Tid och språk” och därifrån till “Region och språk”. I det här avsnittet kommer du att se alternativet att ladda ner språkpaket, tryck på det.

Detta kommer automatiskt att börja ladda ner paketet och installera det. När denna process är klar Gå tillbaka och välj ett av språken som har konfigurerats genom att klicka på knappen “Ställ in som standard” som kommer att finnas här. Starta sedan om din dator och voila, nu kommer godisarna att vara på det språk du väljer.

Ändra mobilspråket för att spela Candy som en utlänning

Om du vill ha det ändra språket i spelet Candy Crush på mobiltelefonen, för att spela den på ett annat språk än standardspråket, gå till avsnittet “Inställningar” på mobiltelefonen.

Där kommer du att ha många alternativ (alla mobiltelefoner är olika) så du måste titta där det står “Språkinställningar”Om din mobiltelefon ser ut så här, tryck bara på det här alternativet och välj det andra språket du vill ha som ändras automatiskt.

Om det inte blir så enkelt, se avsnittet “Avancerade inställningar” eftersom det är där de brukar lägga tungan. När du hittar dem trycker du bara på dem och ändrar språk. Som med en PC kommer spelet att konfigurera sig själv automatiskt utan att du behöver göra något annat.