Olympisk guldmedaljvinnare visar upp sin kärlek till The Witcher

0 Shares

I korthet: Medan många idrottare är videospelfans, är det få som visar sin passion precis som Vitalina Batsarashkina. Ryssen tog bara guld vid OS i Tokyo medan han hade på sig en ikonisk Witcher-medaljong.

Som rapporterats av Kotaku visade Batsarashkina upp sin kärlek till The Witcher vid OS 2016 i Rio när hon tävlade i 10 m luftpistolevenemang med en vargmedaljong hängande från byxorna och några Witcher-illustrationer på hennes skjutglasögon. Hon vann silver för fem år sedan, passande nog.

Över i Tokyo svängde Batsarashkina medaljongen runt halsen när hon slog andraplatsen Antoaneta Kostadinova från Bulgarien och Kinas Jiang Ranxin, som vann brons. Det noteras att guldvinnaren spelade en Wolf-skolanhängare 2016 men bytte till en Cat school-version för Tokyo.

Eftersom Ryssland förbjuds att delta i OS och Paralympics fram till 17 december 2022, på grund av ett statligt sponsrat dopningsprogram som avslöjades 2016, tävlar Batsarashkina för den ryska olympiska kommittén (ROC) i Tokyo. Förbudet var ursprungligen inställt på att pågå i fyra år, men skiljedomstolen för idrott minskade det till två år.

Batsarashkina 2016

I andra Witcher-relaterade nyheter, WitcherCon ägde rum tidigare denna månad, där CD Projekt Red och Netflix gjorde några stora meddelanden. Dessa inkluderade den kostnadsfria uppdateringen som anlände senare i år som optimerar The Witcher 3: Wild Hunt för PlayStation 5 och Xbox Series S / X, säsong 2 av Netflix-showen och Blood Origin (även på Netflix).

0 Shares