Olika bokstäver: De 7 bästa sajterna för dig att hitta och kopiera

0 Shares

Olika bokstäver på sociala medier har blivit en stor trend. Men många människor vet inte var man kan hitta mer mångfald av typsnitt och sångtexter som verkligen är olika. Så i den här artikeln ska vi sammanställa de 7 bästa sajterna åt dig.

I den här artikeln hittar du:

Bästa webbplatser för olika texter

1. IGFonts.io

Instagram-teckensnitt har många olika bokstäver

IGFonts.io är det bästa av våra topp 7, eftersom det är väldigt enkelt och praktiskt. I den behöver du bara infoga texten och du kan redan se hur det ser ut med de anpassade typsnitten. Sedan är det bara att kopiera och klistra in på din Instagram.

Om du vill se ännu mer mångfald klickar du bara på ladda fler teckensnitt. Genom att klicka på den kommer du att se slumpmässiga alternativ, som ligger utanför standarden och blandar karaktärer med emojis och symboler, något helt annat. Det finns inga teckensnittsnamn, detta kan göra processen lite svår om du vill använda samma typsnitt igen. Så glöm inte att spara typsnittet på något sätt, eller ens i ditt eget sinne.

En unik egenskap hos sajten är att om du inte kan hitta en tillfredsställande källa kan du skapa en själv. Genom att klicka på designa ditt eget typsnitt kan du välja symboler, emojis, bokstäver för att skapa din typsnittskatalog. Definitivt en bra sida för olika texter, klicka här och lär känna den just nu.

2. Instagram-teckensnitt

instagram-teckensnitt är ett bra alternativ

Ett annat mycket populärt alternativ är Instagram Fonts, som är en helt enkel webbplats. Det följer samma system som vi redan har sett, vilket innebär att du kan skriva texten och se de olika typsnitten som tillämpas på den. När du har valt en som du tycker är cool är det bara att kopiera och klistra in och använda de olika bokstäverna var du vill.

Precis som på sidan ovan, om du vill ha mer mångfald i typsnitten, klicka på knappen ladda fler typsnitt, tyvärr har typsnitten inga egennamn vilket kan göra det ännu svårare att identifiera dem senare. Om du gillar att använda emojis finns det en sektion dedikerad just för det, allt väldigt enkelt och med möjligheten att kopiera och klistra in var du vill. Allt detta fungerar helt sammankopplat med Instagram. För att känna till sidan klicka här.

3. Teckensnitt för Instagram

lingojam enkelt alternativ

Ett av de enklaste alternativen av alla är Fonts For Instagram, det underhålls av den anpassade översättningstjänsten, den berömda LingoJam. Hittills är den en av de enklaste, den har ett fält för att skriva texten och i den andra ser du resultatet. Alla möjliga typsnitt kommer att visas. I den kan du inte se några fler alternativ eller skapa dina egna.

Om du inte vill ha så mycket variation är det här den bästa sidan för dig, skriv texten, se alternativen, kopiera och klistra in var du vill. Upptäck webbplatsen genom att klicka här och få tillgång till den nu.

4. Teckensnitt för Instagram — Instagram-teckensnitt (cool symbol)

enkelt med mycket variation

En annan som har ett namn som liknar det vi såg här är Fonts for Instagram Cool Symbol. Det är ett bibliotek med symboler, emojis och karaktärer som erbjuder sidor dedikerade till typsnitt för Instagram och sociala medier. På den här sidan får stilar namn, vilket gör det lättare att hitta dem igen senare, en stor skillnad som vi inte sett hittills.

När man klickar på utdraget med olika bokstäver väljs tecknen redan automatiskt, vilket gör det enkelt att kopiera och klistra in. Bredvid typsnitten finns kopieringsknappen, som du kan kopiera texten, vilket påskyndar hela processen ännu mer. Gå till hemsidan genom att klicka här och hitta flera olika bokstäver.

5. IGFonts.top

ig fonts top är ett bra alternativ

Låt oss nu titta på ett helt annat alternativ, IGFonts.top är något roligare. Det erbjuder temaalternativ för dig att ändra dina texter, med karaktärer från årets högtider, som jul, nyår och mer. Typsnitten har namn som fungerar som deras beskrivning, så det är lättare att hitta igen när du går och letar.

Bredvid varje källa finns ett kopieringsalternativ, precis som andra sajter vi har sett. Listan är omfattande och får alltid uppdateringar, som du hittar i den nya sektionen. Upptäck webbplatsen genom att klicka här och upptäck källorna.

6. Sprezz-tangentbord

sprezz är ett bra alternativ

Ett annat mer grundläggande alternativ är Sprezz-tangentbordet, som bara har funktionen att visa olika stilar av textteckensnitt. Dess enda skillnad är att den, förutom webbplatsen, har en iOS-applikation, som gör att den kan fungera som ett anpassat tangentbord.

Detta gör att du kan skriva text väldigt enkelt från själva telefonen. Upptäck webbplatsen genom att klicka här och använd den här funktionen.

7. Olika bokstäver

olika bokstäver är ett bra alternativ

När ämnet är olika bokstäver finns det ett alternativ som heter just det. Den erbjuder ett brett utbud av typsnitt. För att använda den behöver du bara skriva texten högst upp på sidan och välja den mångfald du vill ha. Det coolaste är att du fortfarande kan scrolla ner på sidan flera gånger tills du hittar alternativet som gör din text mer attraktiv. Upptäck webbplatsen genom att klicka här.

Berätta nu för oss, av alla alternativ vi har sett, vilken är den bästa sidan du kommer att använda för olika texter? Av alla alternativ vi har sett, finns det något du redan kände? Låt oss veta i kommentarerna.

0 Shares