OkÀnt knep för att spara lagring pÄ en iPhone

0 Shares

Tricket Ă€r att “ladda ner” tunga applikationer

Om du vid nÄgot tillfÀlle hade en Android-enhet eller om du har kunskap om Googles operativsystem, kanske du redan vet att det Àr möjligt att ta bort cachen för applikationer frÄn instÀllningarna. I iOS hittar vi dock inte detta alternativ, eftersom vi för detta mÄste eliminera applikationen helt för att free upp det dÀr extra utrymmet som appen tar upp, Àven om vi installerar den igen senare.

OkÀnt knep för att spara lagring pÄ en iPhone

Denna faktiska borttagning av applikationen kan vara metoden för att rensa applikationens cache och fÄ lite utrymme, Àven om det senare installeras om. Detta Àr dock inte tricket som vi kommenterar, vilket Àr lite kÀnt. För att genomföra steget vi hÀnvisar till kommer det att vara nödvÀndigt att försöka hitta en app som vÀger mer Àn vad du har free. Det vill sÀga om du har 2 GB minne tillgÀngligt pÄ iPhone, försök hitta ett som vÀger minst 2,1 GB. Normalt rekommenderar vi att de Àr spel, eftersom de vanligtvis Àr de tyngsta. Du kan kontrollera hur mycket en app eller ett spel vÀger i dess detaljer i App Store genom att skjuta till botten.

tamaño juego aplicacion app store

NĂ€r du har hittat appen eller spelet i App Store mĂ„ste du trycka pĂ„ nedladdningsknappen normalt. Det spelar ingen roll att du inte ens Ă€r intresserad av innehĂ„llet det erbjuder dig, för det kommer inte riktigt att installeras. SĂ„ snart du har tryckt pĂ„ den knappen kommer ett popup-fönster att dyka upp pĂ„ din iPhone-skĂ€rm som varnar dig om att det inte finns nĂ„got ledigt utrymme pĂ„ enheten för att kunna utföra nedladdningen korrekt. Ett av alternativen som kommer att visas i det popup-meddelandet Ă€r “Avbryt”, vilket Ă€r det du mĂ„ste trycka pĂ„.

NÀr du har gjort detta har du inte installerat applikationen, men Àven om du inte Àr medveten om det kommer du att ha raderat restdata som iOS innehÄller. Du kan faktiskt kontrollera det genom att gÄ till InstÀllningar> AllmÀnt> iPhone-lagring. Vad systemet har gjort Àr att göra sig av med onödiga element för att spara utrymme, allt i bakgrunden. Det kanske inte Àr det bÀsta sÀttet free upp plats om vi tar med i berÀkningen att det inte heller kommer att bli en jÀttestor förÀndring, men för akuta situationer kan det vara en oerhört intressant lösning. Det bör noteras att det fungerar Àven för iPad .

Försök att optimera utrymmet pÄ annat sÀtt

Som vi nÀmnde i slutet av föregÄende punkt, Àr detta trick inte i slutet mer Àn en nödresurs för vissa situationer. Om du inte alltid vill ha ont om utrymme rekommenderar vi att du tar en titt pÄ artikeln som vi lÀnkade till i början av den hÀr. I vilket fall som helst bör du veta att genom att gÄ till InstÀllningar> AllmÀnt> iPhone-lagring kan du hitta en rad rekommendationer och snabba justeringar som rekommenderas av systemet sjÀlvt och som du kan fÄ free utrymme mer optimalt.

liberar espacio ios

0 Shares