Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Oj, vilken flygresa

Flygresan från Hartford till Raleigh är bara en timme och tjugo minuter lång, men som ödet skulle ha det spenderade vi cirka sju timmar på att försöka ta oss hem på vårt direktflyg.

Tydligen omdirigerades mycket flygtrafik från New York till Hartford på grund av väderförhållandena, och om du någonsin har varit på Bradley International Airport i Hartford, CT, vet du att det inte är den största flygplatsen i världen. Tillströmningen av flygplan till den lilla flygplatsen tvingade oss små CT-folk bort från våra portar och över till en annan del av asfalten medan de omdirigerade planen stannade för att tanka. Vi tillbringade ungefär en och en halv timme med att sitta i planet, på asfalten, och väntade på dessa plan utan någon annanstans att ta vägen för att tanka och avgå innan vi ens kunde återvända till vår gate och lämna planet.

Efter att alla extraplan hade lämnat Hartford, var det frågan om att rensa vår flygväg till NC, vilket tog lite längre tid. Tyvärr var alla restauranger på flygplatsen stängda när vi klev av planet (cirka 19.00), men som tur var hade flygplatsen Sheraton lite mat så vi blev åtminstone mätta av något annat än små påsar med kringlor. Alla andra flyg från Hartford fick sin rutt godkänd och var på väg… utom vi. Min mamma (från Vinneys sida) jobbar på AA, så hon drog sin magi med att boka in oss på ett flyg imorgon, men tack och lov var det inte nödvändigt. När allt hopp närmade sig utrotning fick vår gateagent samtalet och vi gick ombord på planet som var avsett för NC – ungefär 5 timmar senare än vi gjorde första gången.

Allt som allt kan jag egentligen inte klaga, det var inte så illa, och det var mycket bättre än att köra ner I-95 för att komma ner hit; det är skönt att vara hemma. Som jag nämnde tidigare har vi massor av husrelaterade möten här nere. Jag måste också fixa en del problem med mina föräldrars datorer/nätverk (något verkar alltid gå sönder när jag inte är i närheten). Xbox/PS3-delen är i princip gjord minus lite putsning och några vackra bilder, det kommer upp ikväll så jag kan äntligen vara klar med det.

Jag är ganska trött men jag har lite mer att göra innan jag känner att jag har förtjänat rätten att lämna in för natten. Som tur är är mitt första möte inte förrän vid middagstid imorgon, så jag borde kunna sova lite.