Office långsamt? Förbättra dess prestanda med dessa tips

Office långsamt? Förbättra dess prestanda med dessa tips

För att ge oss en idé kommer vi att prata om program av betydelsen av Word, Excel eller PowerPoint, titlar som säkert är mer än bekanta för de flesta. Men med åren har dessa blivit mer komplexa, allt genom de uppdateringar som företaget självt skickat. Allt detta översätter och ökar avsevärt funktionaliteten som erbjuds av programmen som ingår i Office, men samtidigt kräver de mer resurser från teamet.

Office långsam

Kanske moderna datorer knappt märker skillnaden i förbrukning av RAM och CPU som dessa applikationer gör. Tvärtom, om vi arbetar med en begränsad utrustning vad gäller interna eller gamla specifikationer så förändras saker mycket. Men oavsett om vi är personliga eller professionella, kommer vi i de flesta åtgärder att vara skyldiga att fortsätta använda dessa mjukvarulösningar . Kanske något många av er är intresserade av att veta att vi alltid kan vidta några åtgärder för att försöka förbättra prestandan för dessa program utan att förbruka datorns resurser.

Det är just detta vi vill fokusera på i följande rader, förändringar som vi kan genomföra på ett enkelt sätt för att uppnå detta mål. Dessutom ska vi prata om sätt som är tillgängliga för alla så att vi kan arbeta bättre med dessa kontorsprogram.

Förbättra Office-prestandan på det enkla sättet

Vi har redan berättat att dessa program blir mer komplexa och kompletta, men ibland förbrukar de för mycket resurser. Därför är det första vi måste göra för att förbättra dess prestanda att stänga resten av de program som vi kör. På så sätt kommer vi att göra det free upp RAM och CPU så att de kan slåss mot varandra i Office-program och på så sätt förbättra sin prestanda på ett skenbart sätt. Likaså kan det vara så att vi behöver arbeta med flera applikationer av samma svit samtidigt.

Kompletterar Word

Detta är något som vi bör undvika i de flesta fall, särskilt om vi har ett något begränsat team, eftersom båda kan vara försämrade vad gäller sin verksamhet. En annan av avsnitten som vi måste ta hänsyn till här är den som rör tillbehör. Dessa används vanligtvis i Ord , PowerPoint eller Excel för att förbättra programmets funktionalitet, men de kan påverka programmets prestanda negativt. Dessutom inte bara i driften som sådan när vi har det i utförandet, utan också att de kan göra att de tar längre tid att starta upp.

För att ändra den tredje måste vi ta hänsyn till att dessa applikationer, åtminstone i de modernaste versionerna, tillåter oss att arbeta direkt i molnet. I händelse av att vi inte har en bra anslutning , kommer det alltid att vara tillrådligt att arbeta lokalt för att spara och öppna våra personliga dokument. Dessutom, om vi har en gammal dator, bör vi undvika stora filer fulla av multimediainnehåll i dessa kontorsprogram.

Relaterade Artiklar

Back to top button