Office 2021: Tillgänglig för nedladdning av Microsofts Office Suite

0 Shares

Till en början hoppades vi alla att det inte skulle finnas någon ny version av Office som sådan, eftersom med framgångarna med Office 365 och dess kontinuerliga utveckling, pekade allt på att detta skulle vara den definitiva versionen av kontorssviten. Men till vår förvåning kunde vi i början av året se att Microsoft planerade att lansera ytterligare en engångsbetalningsversion: Office 2021.

Office 2021: Tillgänglig för nedladdning

Vad är nytt i MS Office 2021

Det här kommer inte att bli en revolutionerande version, eftersom den inte kommer att medföra många förändringar jämfört med 2019-versionen som de flesta av oss använder. Och ingenting som Office 365-användare inte redan har fått. Det är dock en viktig uppdatering, speciellt för företag som inte betalar för Microsofts prenumeration, eftersom det blir en utökad supportversion Långsiktig servicekanal (LTSC).

Det som kommer att sticka ut mest av den här nya versionen av Office kommer att vara inbyggt mörkt läge för alla applikationer i sviten. Vi kan också hitta förbättringar i Excel och andra förändringar distribuerade av de olika programmen i sviten. Alla dessa ändringar har redan testats av Office 365-användare, antingen i den stabila versionen eller i Insider-grenen. Inget nytt vid horisonten, egentligen.

Nuevo modo oscuro Word 2021

Vad Microsoft har planerat är att höja priset på Office . Det är inte känt om denna ökning kommer att påverka Office 365-användare, men de som köper de enskilda licenserna kommer att få betala runt 10% mer för att kunna få dessa versioner med evig giltighet.

Ladda ner det nya Office nu

Även om den slutliga och kommersiella versionen inte kommer att finnas tillgängliga förrän i slutet av detta år, har Microsoft velat göra den första Public Preview-versionen av denna nya svit tillgänglig för användare. På så sätt kan alla användare som vill prova den ladda ner den och få en första kontakt med den och dess nyheter. Och samtidigt kommer Microsoft att kunna upptäcka och korrigera eventuella fel, buggar och problem som kan finnas med sviten.

Om vi ​​vill ladda ner den här versionen kan vi göra det free gratis från denna länk. Vi kan ladda ner Office Professional Plus version som inkluderar 2021-versionerna av Word, Excel, PowerPoint, Access, OneNote, Outlook, Publisher, Skype for Business och Teams. Och vi kan också ladda ner testversionerna av Projektprofessionell och Visio Professional .

Vi kommer ihåg att vi kan ladda ner Microsoft Office 2021 för Windows och macOS.

0 Shares