Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Odyssey Team uppdaterar Taurine jailbreak till v1.0.6 med fix för BSOD och andra förbättringar

Odyssey-teamet uppdaterar ofta Taurine-jailbreak-verktyget för iOS & iPadOS 14 med nya funktioner, buggfixar och förbättringar. Idag är inte annorlunda.

Taurine v1.0.6 är nu officiellt tillgänglig för allmänheten, och introducerar viktiga patchar och uppgraderingar som jailbreakers inte vill missa.

Odyssey Team tillkännagav den senaste Taurine-uppdateringen i eftermiddags via @OdysseyTeam_ Twitter-kontot och Sileo / Taurine / Odyssey Discord-kanalen:

Med hänvisning till ändringsloggen för Taurine version 1.0.6 kan vi konstatera att den här utgåvan medför följande ändringar:

Odyssey-teamet rekommenderar också att du ser till att du har den senaste versionen av libhooker installerad för bästa resultat. Version 1.6.2 eller senare verkar vara tillräcklig.

Som alltid rekommenderar vi att alla Taurine-användare laddar ner och distribuerar den senaste versionen av verktyget så snart som möjligt. Att göra det hjälper till att hålla jailbroken enheter bugg-free genom att implementera de senaste buggfixarna och förbättringarna.

Den senaste versionen av Taurine finns att ladda ner från hemsida. Om du inte har använt Taurine tidigare kan du följa vår steg-för-steg handledning för att lära dig hur du kan använda den för att pwn iOS eller iPadOS 14.

Har du laddat ner och använt den senaste versionen av Taurine jailbreak än, eller använder du ett annat jailbreak? Var noga med att meddela oss i kommentarsfältet nedan.