Nytt “Less is More” Gmail -utseende

Nytt “Less is More” Gmail -utseende

Googles huvudsöksida har alltid varit känd för sitt rena, enkla gränssnitt. I början av uppringda och extremt långsamma mobilanslutningar var det mycket snabbare att ladda än rivaliserande sökmotorer. När det gäller dess andra tjänster och applikationer har några av dem fått ett mer rörigt utseende. Gmail är inget undantag, eftersom det gamla utseendet troligen har slitits tunt för mer än en användare.

Med beta -lanseringen av Googles sociala nätverk Google+ i veckan introducerade sökjätten dock ett mindre är mer utseende som kunde ha tagits direkt från ett Apple OS. Och det verkar som att Mountain View inte planerar att begränsa detta snygga nya utseende till deras sociala satsning. Ett nytt tema är tillgängligt för att ge din Gmail ett liknande utseende:

Om det här temat kittlar din fantasi kan du använda det just nu. Här är hur:

1. Logga in på Gmail och gå till sidan E -postinställningar.

2. Välj nu fliken Teman

3. Under listan Teman väljer du antingen Förhandsgranskning eller Förhandsgranskning (tät)

Det är allt! Du har nu Googles nya minimalistiska utseende i din Gmail. Kommer du att byta eller behålla det gamla skolans utseende? Låt oss veta i kommentarerna.

Den “täta” versionen av detta tema kommer att packa din vänstra navigering och taggar närmare varandra. Google säger att detta tema i framtiden kommer att kunna anpassas automatiskt till skärmen du använder för att få en bättre titt på stora och små skärmar.

Relaterade Artiklar

Back to top button