nyheterna du borde veta för att tjäna pengar

nyheterna du borde veta för att tjäna pengar

Det är tydligt att TikTok har lärt sig en läxa från andra plattformar som föregick det, som Vine, och som såg dess skapare lämna i massor. Den främsta anledningen? Svårigheten att göra det bästa av den tid och ansträngning som ägnas åt ansökan.

Det är därför TikTok betonade detta från början och fortsätter att gräva djupare med sin senaste Creator Next.

TikTok: nyheterna du borde veta för att tjäna pengar

Vad är Creator Next

I grund och botten är det en plats som de mest inflytelserika skaparna av TikTok kan komma åt och där de har verktyg tillgängliga för att tjäna pengar på sitt konto .

Där kommer de att kunna aktivera och inaktivera alla TikTok-alternativ för intäktsgenerering, beroende på vilka de vill använda eller inte.

Genom att dra fördel av det faktum att TikTok har samlat allt på ett ställe för att göra det enklare att konfigurera dessa alternativ för intäktsgenerering, har den också presenterat nya sätt att tjäna pengar med ansökan.

TikTok Creator Nästa

TikTok-kraven för att kunna tjäna pengar på kontot

Som med allt i livet kan inte alla TikTok-influenser komma åt den nya Creator Next . För det måste du uppfylla en rad villkor:

  • Vara över 18 år av ålder.
  • Ha 10 000 följare eller mer.
  • Ha 100 000 videovisningar (eller fler) under de senaste 30 dagarna.
  • Publicera ditt eget och originella innehåll, naturligtvis.

Om så är fallet kan du kontakta TikTok för att komma åt Creator Next .

Nyheterna för att tjäna pengar med TikTok

Genom att dra nytta av lanseringen av denna typ av portal eller sektion har de introducerat flera nya sätt att få lite pengar. Dessa är.

Den nya Tips-funktionen låter användare direkt visa sin tacksamhet till kreatörer för deras innehåll. Dessa skapare kommer att få 100 % av värdet på tipset.

Videopresenter är ytterligare ett nytt tillgängligt sätt att få ut något av dig. Skapare kan samla diamanter genom att lägga upp traditionella videor och engagera sig i livevideo.

Användare kan belöna skaparen i kommentarerna med virtuella gåvor. Dessa ger en signal till TikTok om att videon är populär och skaparna samlar upp dessa diamanter i erkännande.

Till sist, dessa diamanter kan bytas ut mot riktiga pengar .

TikTok Creator Marketplace

TikTok Marketplace

De som kan komma åt Next Creator kan också göra det till den nya “Marknadsmakare Tiktok” eller TikTok Creator Marketplace (TTCM).

Det kommer att göra det lättare för kreatörer att samarbeta med varumärken på TikTok, med hjälp av sponsrade rekommendationer för produkter och tjänster.

Förutom nyheterna att tjäna pengar på, finns i Creator Next också det huvudsakliga instrumentet för att tjäna pengar som det fanns redan fram till nu.

TikTok Creators Fund följer också

Slutligen upprätthåller och förenar TikTok sin TikTok Creator Fund i Creator Next , genom vilken plattformen redan belönade de mest enastående, originella eller otroliga videorna.

Som du kan se gör TikTok lönsamhetsgodiset enklare för sina största influencers, särskilt när man ser hur andra sociala nätverk försöker imitera deras fördelar. Allt är för att behålla talang till varje pris.

Relaterade Artiklar

Back to top button