Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Nybörjarguiden för redigering av YouTube-videor

Med YouTube kan du nå hundratusentals eller till och med miljoner människor. Men det finns också ett enormt antal annonsmaterial som använder plattformen dagligen och skapar innehåll för sina tittare. För att sticka ut i detta utrymme måste du inte bara ha bra innehåll utan också ha snygga videor. Det sistnämnda kravet är där YouTube -videoredigeringsprogram kommer in. En videoredigerare gör att du kan anpassa din video med visuella effekter som text, bilder, filter och övergångar, allt för att göra videon mer tilltalande estetiskt.

Tips för redigering av YouTube -videor

  1. Gör de första sekunderna slående

De första sekunderna av din YouTube -video avgör om en tittare kommer att fortsätta titta eller bara hoppa till nästa video. Därför måste du anstränga dig mycket för att se till att innehållet under dessa få sekunder är engagerande och levereras på ett så visuellt tilltalande sätt som möjligt.

  1. Undvik onödigt långa videor

Människor tenderar att tappa intresset för dina videor om de är för långa. Det skulle hjälpa om du alltid försökte passa in så mycket information som möjligt i den minsta tidsramen. Ta bort alla onödiga delar av din video som ger ett litet eller inget värde till den totala skapelsen.

  1. Din uppmaning till handling bör komma efter en särskilt intressant del

Du kan skapa YouTube -videor som reklam eller marknadsföra en vara eller tjänst. Oavsett din anledning till att skapa en YouTube -video, din uppmaning (att be tittaren att prenumerera eller nedlåtande dig) bör komma efter en intressant del av videon. Tittare är mer benägna att svara positivt kort efter att de varit nöjda.

Vilken dator behöver jag för att köra ett videoredigeringsprogram?

Kraven för vilken videoredigeringsprogram du vill använda finns vanligtvis på programvarans webbplats. Många gånger beror programvaran som du kan välja mellan beroende på specifikationerna för den dator du har. Systemkraven gäller vanligtvis processorn, RAM -minnet, videominnet och lagringen. De flesta nya videoredigerare kommer att börja med lätta projekt som inte kräver massor av processorkraft, så din nuvarande dator kommer troligen att vara tillräckligt kraftfull för att köra ditt videoredigeringsprogram. För att ge dig en uppfattning om vilken hårdvara du behöver för grundläggande videouppgifter ger vi dig en snabb genomgång.

Processorer

För din processor vill du ha minst en Intel Core i5, även om du ser betydande prestandavinster genom att stöta upp detta till en i7. På AMDs sida kommer en Ryzen 5 eller Ryzen 7 att göra jobbet.

Många program har ett minimikrav på 4 gigabyte. Vi rekommenderar dig dock att stöta upp till 8 gigabyte. Du kan till och med behöva 16 spelningar om du redigerar stora eller mycket högupplösta videor.

Grafikminne

Grafikminnet beror på om du behöver rendera eller inte. Grundläggande videoredigering kanske inte ens behöver ett särskilt grafikkort eftersom din integrerade grafik kommer att klara det. Om du renderar, bör du dock leta efter en dator med en GTX 1650 åtminstone.

Lagring

Högupplöst video äter upp mycket lagringsutrymme. Ditt arbete kommer att avgöra kapaciteten på lagringsenheten du måste skaffa. Du måste också välja mellan en hårddisk och en SSD-enhet. Även om SSD -enheter är mycket snabbare, är de också mycket dyrare.

Du hittar en lista över de bästa prisvärda bärbara datorerna du kan köpa för videoredigering här.

Vad är videoredigeringsprogrammet för en nybörjare?

Även om YouTube har en inbyggd gratis videoredigerare online, saknar den allvarlig funktionalitet. För att skapa estetiskt tilltalande bilder behöver du en ordentlig videoredigerare. Följande är det bästa du kan hitta på marknaden för närvarande.

  1. Corel Videostudio

Det tar kronan som den bästa videoredigeringsprogramvaran för nybörjare på grund av dess rena och okomplicerade användargränssnitt. Trots det lättanvända gränssnittet har Corel Videostudio alla funktioner du behöver för videoredigering samt stöd för alla videoformat. Det stöder också alla typer av videor, inklusive 360-graders och 4k-videor. Corel Videostudio är också tillgängligt för en rimlig engångskostnad endast $ 79,99, till skillnad från vissa andra, som kräver ett abonnemang. Tyvärr är den bara tillgänglig på Windows -operativsystemet, så Mac -användare måste titta på ett alternativ.

  1. Filmora från Wondershare

Filmora är en annan utmärkt videoredigeringsprogramvara för nybörjare. Även om det inte har för många funktioner, erbjuder det ett intuitivt gränssnitt, vilket gör det till en rekommendation för nya videoredigerare. Denna videoredigeringsprogramvara har alla verktyg du behöver för att skapa dina första YouTube -videor. Filmora -appen kommer med en massa visuella effekter och övergångar för att krydda din video. Till skillnad från Videostudio är Filmora tillgängligt på både Windows och macOS. Du kan välja en årlig betalning på $ 51,99 eller en engångsbetalning på $ 79,99.

  1. Movavi Video Editor

Movavi är en utmärkt användarvänlig YouTube-videoredigerare. Det enkla Movavi -videoredigeringsgränssnittet förlitar sig på dess möjligheter. Det är en av de bästa videoredigeringsprogrammen för nybörjare på grund av dess skrämmande layout. Den är packad med många verktyg, till exempel chroma -verktyget, som låter dig ändra bakgrunden på videor i farten. Movavi -effektbutiken innehåller ett stort urval av filter, effekter och övergångar för att anpassa utseendet på dina videor. Movavi-videoredigeraren är en programvara med resursljus som inte ger dig massor av lagringsutrymme på din dator. Den är tillgänglig för ett relativt lågt pris på $ 59,95 och finns på både Windows- och macOS -plattformar.

  1. Adobe Premiere Pro

En lista över de bästa videoredigeringsprogrammen blir inte komplett utan Adobe Premiere Pro. Många proffs berömmer premiere pro som den bästa programvaran som finns tillgänglig för videoredigering. Denna videoredigerare har alla verktyg du behöver för att redigera alla videor. Det rankas dock inte högre på vår lista eftersom det passar mer för proffs än nybörjare. Premiere Pro går inte att köpa direkt, endast tillgängligt via en månatlig prenumeration på $ 20,99 eller en årlig prenumeration på $ 239,88.

Slutsats

Resan till att bli en framgångsrik YouTuber kan vara både tillfredsställande och frustrerande. Att riva ut videor som får lite eller inga engagemang kan vara ganska deprimerande. Men med bra innehåll och välredigerade videor bör du vara på väg att bli en stjärna YouTuber på nolltid!