Nya Xiaomi Mi 9-läckor visar tredubbla kameror

0 Shares

Källa: Wang Teng Thomas, Weibo

Xiaomi förväntas officiellt presentera sitt nästa stora biljettflaggskepp, Mi 9, snart. Men innan det händer, har en ny live-bild dykt upp och upptäckt en Triple Camera-installation och In-Display Fingerprint Sensor. Utan mycket ado, låt oss rulla in i detaljerna.

Xiaomi Mi 9-funktioner

I sitt officiella Weibo-inlägg delade Wang Teng Thomas, produktchef på Xiaomi en bild av en Xiaomi-chef som innehar en mystisk smartphone. Även om det ursprungliga inlägget från Thomas togs bort delade en tipster detsamma på SlashLeaks. Den dunkla bilden lyckas ge oss en glimt av den påstådda Mi 9.

LÄS OCH: Xiaomi retar den förestående lanseringen av Redmi Note 7 i Indien

Från bilden kunde vi se enhetens bakre kamerapanel som tydligen har plats för tre kameror. Rätt nedanför kameraön finns en LED-blixt. Om vi ​​går med tidigare läckor spekulerar vi i en 48-megapixel Sony IMX586 primär sensor ihopkopplad med en 12-megapixel sekundär sensor och en 3D ToF-sensor.

Mi 9 renderMi 9 render

Den främre skärmen kan rymma en Sony IMX576-sensor på 24 megapixlar. På tal om skärmen kan det vara en 6,4-tums AMOLED-panel med ett vattendroppskår. Xiaomi kunde fortsätta raderna med passande namnet Mi 8 Screen Fingerprint edition med en In-Display biometrisk lösning.

Påstås Mi 9-specifikationer, Källa: GeekbenchPåstås Mi 9-specifikationer, Källa: Geekbench

Från ovanstående Geekbench-lista lär vi oss om specifikationerna för en kommande enhetskod med namnet Cepheus. Webbkällorna betecknar detta som Mi 9. Enheten visar ett 6 GB RAM och en Octa-core Qualcomm Snapdragon-processor, förmodligen 855 SoC.

LÄS OCH: 10 kommande Xiaomi-telefoner att se upp för 2019

Ryktfabriken indikerar en 128 GB lagringsvariant av Mi 9. Vi kan förvänta oss att enheten körs på Android 9.0 Pie med den senaste MIUI-skalet och dess funktioner. När vi går vidare kommer det sannolikt att drivas av ett 3 500 mAh batteri med ett 27 W snabbt tankningsstöd.

Prissättning av Xiaomi Mi 9 (förväntas)

Xiaomi kunde lansera enheten den här månaden i sitt hemland till ett ryktpris på cirka 2999 CNY (ungefär 30 400 Rs). Förhoppningsvis får vi veta mer om dess globala lansering vid MWC 2019.

0 Shares