Nya rykten om Apple Watch Series 7, klockan som kommer att lanseras 2021

0 Shares

Nya rykten om Apple Watch Series 7

Förutom en stor överraskning kommer nästa Apple-klockor att presenteras i september tillsammans med den förväntade iPhone 2021. Och även om det är sant att vi fram till dess inte kommer att få officiell information av något slag, har flera analytiker publicerat information om dem i dessa månader. Den sista har varit Mark Gurman på Bloomberg, som under de senaste timmarna förutspår nyheterna om Apple Watch Series 7, som går mycket bra på de data som de redan hade varit kända med.

De viktigaste förändringarna som Series 7 kommer att medföra

Enligt rapporten från Gurman och andra som vi har sett kommer detta inte att bli en generation med stora förändringar. Det kommer dock att ha små nyheter som kommer att vara mer eller mindre märkbara, som lyfter fram följande punkter som de viktigaste:

  • Möjlig designändring: även om Gurman inte har pratat om det i sin rapport, satsar andra analytiker på en estetisk linje i linje med alla enheter som Apple lanserar de senaste månaderna, med raka kanter och böjda hörn.
  • Ändringar på skärmen: LTPO-teknik kommer att fortsätta att finnas i Series 7, men enligt Gurman kommer den att ha ett nytt laminat som gör att skärmen kan komma närmare kanterna och minska de små ramar som vi redan har. Detta kan vara i enlighet med bytet av de sidor som nämnts tidigare.

renderar apple watch serie 7

  • Tjockare: Även om Bloomberg-analytikern säger att det skulle vara omärkligt, fortsätter han att bekräfta att Series 7 kommer att bli en tjockare klocka än den har varit i tidigare generationer.
  • Snabbare processor: inga läckor är nödvändiga för att bekräfta detta, eftersom det är vanligt, men det skadar aldrig att komma ihåg att mikroprocessorn på denna nästa klocka kommer att vara ännu snabbare än den föregående.

Gurman bekräftar också förbättringar av anslutningsmöjligheter , även om höjdpunkten i hans rapport är just det han inte kommenterar. Det verkar som att det kommer att finnas en avsaknad av nyheter i sensorer relaterat till hälsa. Enligt rapporten kommer temperaturmätaren redan 2022, medan glukosmätaren kan bli något försenad då det är en mycket komplex teknik trots de framsteg som redan har gjorts. Vi minns att trots att det inte är ett medicinskt instrument behöver Apple godkännande från medicinska myndigheter för inkorporering av funktioner av denna typ. Därför skulle det vara en generation med så få förändringar att det på sätt och vis skulle påminna oss om de få skillnaderna mellan Watch Series 5 och Series 6, även om det i dessa fanns fler än de förväntade nu.

Det blir Watch SE 2, men inte i år

Förra året överraskade Cupertino-företaget med den första “Special Edition” av sin smartwatch. Den nuvarande Apple Watch SE har samma processor som Series 5 och även om den när det gäller sensorer är trimmad, har den många av funktionerna som Series 6 redan inkorporerade. Det faktum att det också var en mycket billigare version gjort märkets klockor mycket mer tillgängliga.

Apple Watch SE

Enligt Gurman skulle vi i år inte se en förnyelse av detta. Detta skulle vara logiskt om vi verkligen vill förstå vad en “specialversion” av klockor är. Han säger att det kommer att vara redan 2022 när vi ser dess förnyelse, även om det inte har lämnat för mycket data om dess nyheter. Därför är det fortfarande för tidigt att spekulera, men säkert kommer det återigen att bli en superförsäljning som det händer med den första generationen.

Omslagsbilden och den som åtföljer de första styckena är begrepp skapade av Jon Prosser och RendersbyIan.
0 Shares