Nya rykten om Apple Watch Series 7, klockan som kommer att lanseras 2021

0 Shares

Nya rykten om Apple Watch Series 7

Förutom en stor överraskning kommer nÀsta Apple-klockor att presenteras i september tillsammans med den förvÀntade iPhone 2021. Och Àven om det Àr sant att vi fram till dess inte kommer att fÄ officiell information av nÄgot slag, har flera analytiker publicerat information om dem i dessa mÄnader. Den sista har varit Mark Gurman pÄ Bloomberg, som under de senaste timmarna förutspÄr nyheterna om Apple Watch Series 7, som gÄr mycket bra pÄ de data som de redan hade varit kÀnda med.

De viktigaste förÀndringarna som Series 7 kommer att medföra

Enligt rapporten frÄn Gurman och andra som vi har sett kommer detta inte att bli en generation med stora förÀndringar. Det kommer dock att ha smÄ nyheter som kommer att vara mer eller mindre mÀrkbara, som lyfter fram följande punkter som de viktigaste:

  • Möjlig designĂ€ndring: Ă€ven om Gurman inte har pratat om det i sin rapport, satsar andra analytiker pĂ„ en estetisk linje i linje med alla enheter som Apple lanserar de senaste mĂ„naderna, med raka kanter och böjda hörn.
  • Ändringar pĂ„ skĂ€rmen: LTPO-teknik kommer att fortsĂ€tta att finnas i Series 7, men enligt Gurman kommer den att ha ett nytt laminat som gör att skĂ€rmen kan komma nĂ€rmare kanterna och minska de smĂ„ ramar som vi redan har. Detta kan vara i enlighet med bytet av de sidor som nĂ€mnts tidigare.

renderar apple watch serie 7

  • Tjockare: Även om Bloomberg-analytikern sĂ€ger att det skulle vara omĂ€rkligt, fortsĂ€tter han att bekrĂ€fta att Series 7 kommer att bli en tjockare klocka Ă€n den har varit i tidigare generationer.
  • Snabbare processor: inga lĂ€ckor Ă€r nödvĂ€ndiga för att bekrĂ€fta detta, eftersom det Ă€r vanligt, men det skadar aldrig att komma ihĂ„g att mikroprocessorn pĂ„ denna nĂ€sta klocka kommer att vara Ă€nnu snabbare Ă€n den föregĂ„ende.

Gurman bekrÀftar ocksÄ förbÀttringar av anslutningsmöjligheter , Àven om höjdpunkten i hans rapport Àr just det han inte kommenterar. Det verkar som att det kommer att finnas en avsaknad av nyheter i sensorer relaterat till hÀlsa. Enligt rapporten kommer temperaturmÀtaren redan 2022, medan glukosmÀtaren kan bli nÄgot försenad dÄ det Àr en mycket komplex teknik trots de framsteg som redan har gjorts. Vi minns att trots att det inte Àr ett medicinskt instrument behöver Apple godkÀnnande frÄn medicinska myndigheter för inkorporering av funktioner av denna typ. DÀrför skulle det vara en generation med sÄ fÄ förÀndringar att det pÄ sÀtt och vis skulle pÄminna oss om de fÄ skillnaderna mellan Watch Series 5 och Series 6, Àven om det i dessa fanns fler Àn de förvÀntade nu.

Det blir Watch SE 2, men inte i Ă„r

Förra Ă„ret överraskade Cupertino-företaget med den första “Special Edition” av sin smartwatch. Den nuvarande Apple Watch SE har samma processor som Series 5 och Ă€ven om den nĂ€r det gĂ€ller sensorer Ă€r trimmad, har den mĂ„nga av funktionerna som Series 6 redan inkorporerade. Det faktum att det ocksĂ„ var en mycket billigare version gjort mĂ€rkets klockor mycket mer tillgĂ€ngliga.

Apple Watch SE

Enligt Gurman skulle vi i Ă„r inte se en förnyelse av detta. Detta skulle vara logiskt om vi verkligen vill förstĂ„ vad en “specialversion” av klockor Ă€r. Han sĂ€ger att det kommer att vara redan 2022 nĂ€r vi ser dess förnyelse, Ă€ven om det inte har lĂ€mnat för mycket data om dess nyheter. DĂ€rför Ă€r det fortfarande för tidigt att spekulera, men sĂ€kert kommer det Ă„terigen att bli en superförsĂ€ljning som det hĂ€nder med den första generationen.

Omslagsbilden och den som Ätföljer de första styckena Àr begrepp skapade av Jon Prosser och RendersbyIan.
0 Shares