Nya Polaroid Go, den minsta snabbkameran i världen

Omedelbar kameror, de som gör att vi kan ha fotografierna vi fångar på papper för tillfället, fortsätter att dra till sig mycket uppmärksamhet. Därför är det inte förvånande att Polaroid lanserar en ny modell som de dessutom säger är den minsta i världen. Om du attraheras av denna typ av enhet, nya Polaroid Go kommer tycker förmodligen mycket om dig.

Polaroid Go, den minsta snabbkameran

Nya Polaroid Go
Polaroid är ett av de märken som inte behöver introduceras, för man kan säga att de med sina produkter har lyckats vara en ikon i fotografivärlden. Samt att de fick ha det väldigt dåligt när de digitala bilderna kom, men det verkar som att de har lyckats återhämta sig och nu med nya Polaroid Go visar de det igen.

Den nya Polaroid Go är den minsta snabbkameran i världen. Eller så säger de från företaget självt. Något som kan vara sant, för även om det finns mindre kameror är utskriftsprocessen annorlunda då det mer är en kamera med en mini Z-Ink-skrivare ansluten. Men ändå är den detaljen minst relevant av alla.

Det intressanta här är att denna Polaroid Go verkligen är en mycket kompakt direktkamera som säkerligen kommer att locka ögonen hos många användare av alla slag. Från de som bara letar efter en annan produkt att ge bort till de som tycker om dessa speciella resultat som omedelbar fotografering kan erbjuda.

För att återgå till själva kameran är denna nya kompakta modell av den klassiska Polaroiden mindre än andra nya förslag inom denna typ av snabbkameror med reducerade dimensioner. Och det är att, med bara 105 x 84 x 61 millimeter, är denna Polaroid Go mindre än en av dem som vi skulle kunna betrakta som sin främsta rival: Fujifilm Instax Mini 40 .

Tillsammans med dessa kompakta dimensioner och en ikonisk design som har präglat fotografivärlden till den grad att den tjänat som inspiration för ikoner för populära appar som Instagram, har den nya Polaroidkameran också fått en ny storlek på fotografi.

Genom en ny film enligt kamerans mått kommer de omedelbara bilderna som kan ta Polaroid Go att mäta 66,6 x 53,9 millimeter. Naturligtvis det ja, lägga till ramarna. Om vi ​​minskar eller eliminerar dem har vi det bildens verkliga storlek skulle vara 47 x 46 millimeter . Eller vad som är samma, liknande storleken på ett kreditkort. Och som tekniska detaljer säger att kameran har en egen blixt och objektivets brännvidd motsvarar 100 mm.

Pris och tillgänglighet

Om du efter att ha sett bilderna och sedan videon som du har precis ovanför dessa linjer inte känner dig attraherad, grattis. Men om ja, om du skulle vilja skaffa din egen Polaroid Go, så borde du veta det den kommer att lanseras i slutet av april och det dess pris kommer att vara runt 100 dollar .

Det blir priset på kameran, då måste du lägga till den successiva filmer som du kommer att behöva som kommer att kosta ca 20 dollar och för var och en av dem har du möjlighet att ta upp till 16 bilder. Så ja, du kommer att behöva tänka mycket väl vad du vill fånga så att det kompenserar. Även om du har en kreativ profil och gillar fotografering, kommer du utan tvekan att gilla resultaten den kommer att erbjuda trots bristen på skärpa eller att kunna skriva ut den i större storlek.

Relaterade Artiklar

Back to top button