Nya Nintendo Direct bekräftat, med N64 -controller avslöjas förväntat

Nintendo har officiellt bekräftat att en ny Nintendo Direct -livestream kommer att äga rum i morgon (23 september), främst med spel som lanseras på Nintendo Switch i vinter.

Presentationen kommer att pågå ungefär 40 minuter enligt Nintendo och startar 14.00 PT (23.00 UK tid) i morgon.

Detta tillkännagivande följer utbredda rapporter om att Nintendo förbereder sig för att avslöja en ny N64 -kontroller för Switch. Detta kan också innebära att N64 -spel snart kan spelas av Nintendo Switch via den virtuella konsolen.

Precis som det befintliga SNES -biblioteket på Switch är det troligt att du måste vara en Nintendo Switch Online -prenumerant för att få åtkomst till dessa spel. Rapporter indikerar också att du kan behöva registrera dig för en ny premiumnivå för att komma åt N64 -biblioteket.

Klassiska N64-spel som Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time och Mario Kart 64 kommer alla sannolikt att ingå, även om vi är mindre säkra på spel som utvecklats av Rare som Perfect Dark, Banjo-Kazooie och GoldenEye 007 .

Nintendo har ännu inte bekräftat något, men det är fortfarande mycket troligt att den nya N64 -handkontrollen kommer att presenteras under morgondagens showcase.

Nintendo förväntas också slänga ut mer information om Metroid Dread, Mario Party Superstars och Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, samtidigt som det kanske till och med avslöjar några spel som aldrig har setts.

Det är inte heller uteslutet att vi kommer att höra mer om några spel som ska lanseras 2022, till exempel Breath of the Wild 2, Mario + Rabbids Sparks of Hope och Splatoon 3. Se till att hålla ett öga på Trusted Reviews för alla de senaste nyheterna om dessa kommande Switch -spel.

The Trusted Take

Oj, det verkar som att dessa rykten var korrekta. Flera rapporter insisterade på att den nya N64 -kontrollen för Nintendo Switch kunde presenteras den här veckan, men det verkade osannolikt med ingen Nintendo Direct på schemat.

Nu har en Nintendo Direct i september officiellt bekräftats, det verkar mycket troligt att det kommer att få N64 -spel på Switch trots allt. Jag hoppas också personligen att Game Boy -spel snart blir tillgängliga på Switch också, eftersom jag nyligen har fått suget att spela igenom de ursprungliga Pokémon -spelen. Imorgon kan inte komma tillräckligt snabbt.

Relaterade Artiklar

Back to top button