Nya MacBook Pros förväntas under tredje kvartalet 2021

0 Shares

Hem » Nya MacBook Pros förväntas under tredje kvartalet 2021

Rapport indikerar att lanseringen kommer att ske samtidigt som den senaste MacBook Pro, som släpptes i slutet av 2019

Nya MacBook Pros förväntas under tredje kvartalet 2021 1

Innan WWDC 2021 fanns det rapporter och rykten om att Apple faktiskt kan debutera nya MacBook-proffs I händelsen. Så blev det förstås inte, till stor besvikelse för vissa. Så frågan är när kan vi förvänta oss att se Apples nya MacBook Pros?

Enligt en DigiTimes (betalåtkomst) rapport kan vi behöva vänta till tredje kvartalet eller 2021. Rapporten säger att Apples leverantörer förväntas börja leverera nya MacBook Pros under årets tredje kvartal, vilket betyder att detta bör ske från juli till september. Men som MacRumors påpekar är det inte klart om detta är för enskilda komponenter eller hela den bärbara datorn.

Detta verkar bekräfta en tidigare rapport om att nya MacBook Pro förväntas komma under andra halvåret. Med tanke på Apples schema för sina evenemang under ett enda år, ser vi ofta Mac-relaterade meddelanden senare under året. Detta var fallet med 16-tums MacBook Pro som debuterade i slutet av 2019, och även Apples första M1-serie av Mac-datorer som också debuterade i slutet av 2020, så det är vettigt att de håller sig till det schemat för alla andra tillkännagivanden relaterade till Macen .

Det innebär att det finns en chans att komponenterna som skickas är för de enskilda komponenterna och att montering sker innan annonseringen. Hur som helst, förutsatt att Apple når schemat, förvänta dig inte att se dessa nya MacBook Pros någon gång snart.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 år med elektronik och telekom tills han bestämde sig för att ägna sig 100 % åt innehållsproduktion.

0 Shares