Nya iPad 9 kommer med A13 Bionic-chip och 10,2 tums skärm

0 Shares

I dagens evenemang (14) kom Apple med fantastiska tillkännagivanden, och ett av dem var iPad 9 som redan var mycket efterlängtad och rykten pekade på tillkännagivandet idag. Låt oss se de viktigaste förändringarna som den nya enheten kommer att medföra och dess nya skillnader.

Nya iPad 9 kommer med A13 Bionic-chip och 10,2 tums skärm

ny ipad 9

iPad 9 har stora förändringar, men dess tunnare och större design drar till sig uppmärksamhet. Chassit är fortfarande väldigt vackert och dess 10,2-tums näthinnaskärm ger vackra bilder i kombination med A13 Bionic-chip, som är ett mer uppdaterat chip. Det ger 20 % högre hastighet. Och i hans presentation visade jämförelserna överlägsenhet, de var 3 gånger snabbare än en Chromebook och 6 gånger snabbare än en Android-surfplatta.

Kamerorna var en annan sak som fångade uppmärksamheten, den främre kameran har 12 MP och använder AI för att upptäcka personer, vilket kan hjälpa mycket i presentationer och videosamtal. Dessutom tillåter skärmen att ändra färger och toner, vilket gör det mer bekvämt för ögonen. Många funktioner i den nya enheten fanns tidigare på Pro-modeller.

Den nya iPaden tar med sig iPadOs 15 som möjliggör en fantastisk integration med widgets och möjliggör multitasking-processer på ett fantastiskt sätt. Hans batteri räcker hela dagen även med multitasking-processerna. Den har också Apple-pennakompatibilitet och kommer att säljas för $329 den här veckan. Populärt känd som iPad 9 presenteras den nya enheten fortfarande bara som den nya iPaden, men den har redan flera nya funktioner.

Utöver allt vi har sett kommer den att ha 64 GB lagringsutrymme vilket redan är imponerande jämfört med tidigare modeller. Använd den nya enheten, med Apple Pencil på denna stora retina-skärm, med hjälp av multitasking-processer och den kommer att vara den perfekta nya för dig.

Slutsats

Låt oss veta nu när vi vet mer om den nya iPad 9. Gillade du de aviserade ändringarna? Ska du byta din enhet till en ny? Låt oss veta i kommentarerna.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

0 Shares