Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Nya Galaxy S5 -erbjudandet sänker priset till $ 79

De som letar efter en ny smartphone den här semestern för sig själva eller som en present kommer att vara glada att veta att massor av erbjudanden kommer precis i tid till jul, och idag fick vi veta om ett nytt Galaxy S5 -köp som köpare inte vill missa.

Shoppare kan glömma att betala fullt pris för en smartphone den här månaden eftersom vi fortsätter att se fler erbjudanden komma, och om Galaxy S5 finns på din inköpslista har Walmart ett nytt erbjudande idag som är det bästa priset vi har sett sedan Black Friday, och troligen det bästa alternativet för resten av månaden.

Läs: 5 bästa plånboksfodral för Samsung Galaxy S5

I likhet med vad Walmart gör för iPhone 6, sänker detaljhandelsjätten i helgen (uppdatering: nu live) priset till bara $ 79 med ett nytt tvåårskontrakt för utvalda köpare på AT&T, Verizon eller Sprint, vilket gör detta till en av de bästa Galaxy S5 -erbjudanden som finns tillgängliga. Läs vidare för mer information och vad du kan förvänta dig.

Galaxy-S5-Review-2-620x413

Tidigare i år intog Samsung scenen och tillkännagav nya Galaxy S5. Erbjuder en premium -smartphone som liknar den tidigare versionen som Galaxy S4, men med många förbättringar och massor av nya funktioner. Galaxy S5 släpptes i april för de flesta operatörer i USA och fortsätter att vara ett av de bästa alternativen som finns tillgängliga idag.

Du behöver inte leta längre än detta Galaxy S5 -erbjudande om du funderar på att köpa den här telefonen. Transportörer i USA ber 199 dollar med ett nytt tvåårskontrakt, och platser som Best Buy har Galaxy S5 för 99 dollar på kontrakt. Detta är för nya prenumeranter, eller de som är berättigade till en uppgradering.

Men i helgen slår Walmart alla andra och har hackat ytterligare $ 6o från sitt vanliga pris på $ 139. Detta innebär att Galaxy S5 på Walmart kommer att kosta endast $ 79 med ett nytt kontrakt från de tre operatörerna som nämns ovan. Tyvärr är affären bara från dessa tre transportörer, men det är verkligen den bästa affären vi har sett på månader förutom Black Friday.

Läs: Galaxy S5 vs Nexus 6: Storleksjämförelse

Detta Galaxy S5 -erbjudande är inte lika bra som priset på ett öre som vi såg på Black Friday, men det är bara en dag om året. Under resten av semestermånaden vill du kolla in Walmart för att få Galaxy S5 till ett så lågt pris.

Användare kan tycka att iPhone 6 plus -kameran levererar bättre foton, även om Galaxy S5 innehåller fler alternativ.

Samsungs smartphone kommer med en 5,1-tums 1080p HD-skärm, en kraftfull fyrkärnig processor med 3 GB RAM, 16 GB lagringsutrymme med en micro-SD-plats för utbyggbart lagringsutrymme, ett stort 2800 mAh batteri och en imponerande 16 megapixelkamera. Smarttelefonen är både damm- och vattenbeständig med en IP67 -resistent klassificering och kör Android 4.4 KitKat och kommer att uppdateras till den senaste Android 5.0 Lollipop någon gång extremt snart.

Läs: Bästa Galaxy S5 skärmskydd

Under de närmaste veckorna kan användarna förvänta sig fler och fler erbjudanden för flera olika smartphones och surfplattor, så det är en sak att tänka på. Med detta sagt är det här det bästa Galaxy S5 -avtalet vi har sett ännu, och kanske inte kommer att slås av någon annan under julhelgen. Så få det medan du fortfarande kan.

Om du bestämmer dig för Galaxy S5, var noga med att kolla in vår Galaxy S5 How to guide, och om du ger den vidare finns det alltid andra val att hitta i vår semesterpresentguide.