Nya Alcatel 1 (2021): Funktioner och pris

0 Shares

Nya Alcatel 1 (2021)

TCL deltar i MWC, den där mässan som hölls i slutet av februari som, på grund av den globala pandemin som har ödelagt oss, hålls nästa vecka, med Alcatel 1 (2021) under armen. Det är en av de billigaste telefonerna på marknaden som drar full nytta av alla fördelar med Android GO.

Stefan Streit, marknadschef för TCL Communication, säger att ”vår nya Alcatel 1 telefonen är ett enastående exempel på hur TCL fortsätter att erbjuda telefoner som möter och överträffar konsumenternas behov. Detta visar på ett perfekt sätt vårt engagemang för att erbjuda de mest prisvärda smartphones till mycket pris. ”

Alcatel 1 2021

När det kommer till prisvärt hänvisar det till den nya modellen av företaget som kommer att skickas till Europa och Spanien från augusti 2021. Du kan köpa den i två färger: Volcano Black eller AI Aqua. Dess pris är 59 € .

Vad erbjuder Alcatel 1 (2021).

En av de bästa priserna, en kompakt design och alla fördelar med Android GO , det är vad den nya Alcatel-smarttelefonen erbjuder, ett varumärke som har specialiserat sig på att lansera prisvärda modeller som möter alla konsumentbehov idag. en dag.

Naturligtvis kan vi inte förvänta oss bra specifikationer eftersom vi aldrig kan tappa ur sikte att priset är mindre än 60 euro. Inuti har den en fyrkärnig MT6739-chipset och Android 11 GO med verktyg som Smart Manager för att bibehålla smidig prestanda genom intelligent applikationshantering, minnesoptimering och batterisparlägen.

Alcatel 1 2021

Framför är en 5-tums 18:9-skärm inbäddad runt en böjd ram som ger ett bekvämt, ergonomiskt grepp. Här hittar vi Eye Comfort-teknik designad för att minska mängden blått ljus från skärmen och minska användarens ögonbelastning så mycket som möjligt.

Baksidan framhävs av en strukturerad baksida med en halkfri och anti-fingeravtrycksyta och en rörlig ljuseffekt som kompletterar telefonens eleganta estetik. Här stöter vi på en 5 MP kamera med f/2.4 med en funktion som ansiktsspårning som hjälper dig att hålla fokus på dig och dina vänner; medan det framför finns en 2 MP selfiesensor med f / 2,8.

Alcatel 1 2021

Med tanke på att dess storlek är kompakt och dess skärm inte överstiger 5 tum borde det inte förvåna någon att mobilen har ett batteri på halva kapaciteten av vad vi är vana vid, en 2000 mAh cell som, ja, erbjuder upp till 372 timmars autonomi i vänteläge.

De Alcatel 1 från 2021 säljs med 1 GB RAM och 16 GB internminne, även om vi alltid kan använda ett 32 GB MicroSD-kort för att spara mer utrymme.

0 Shares