Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ny Windows 10-patch för att åtgärda prestandaproblem

De Säkerhetsuppdateringar för Windows 10 i mars infört ett betydande antal frågor. De viktigaste var felen vid utskrift från PC, och en rad prestandaproblem när man kör vissa spel i operativsystemet. Felen med skrivarna, även om de inte har bråttom, har redan åtgärdats av Microsoft. Men prestandaproblemen tog en baksäte. De kumulativa korrigeringarna för april, maj och juni anlände, och dessa buggar fanns fortfarande i operativsystemet. Tills nu.

Ny Windows 10-patch för att åtgärda prestandaproblem

Microsoft testar redan lösningen på Windows 10-prestandaproblem

De problem som användarna upplevde när de spelade var av alla slag, allt från FPS låga nivåer på skärmstamning, grafiska anomalier och till och med komplett spel krascher och avstängningar. Vilket misslyckande det än är, en olägenhet som, på ett system som Windows, inte bör tillåtas.

Till en början, i aprilpatcharna, borde dessa problem ha åtgärdats. Men ett antal nya problem gjorde att korrigeringen inaktiverades automatiskt och förblev i luften tills nu.

De nya kvalitetskorrigeringarna för juni 2021 för Windows 10 inkluderar äntligen korrigeringen som är designad för att lösa dessa prestandaproblem. Dessa patchar är för närvarande endast tillgängliga för Windows 10 Insider-användare, även om de bör nå alla användare denna vecka. Som företaget anger bör patchar korrigera problemen med spelen som introducerats av KB5000842 .

Aktualisering KB5000842 Windows 10

Vi kan installera de nya patcharna manuellt den här veckan, eller vänta till den 13 juli, Patch Tuesday, för att denna nya kvalitetskorrigering ska installeras tillsammans med de andra kumulativa säkerhetskorrigeringarna.

En stor uppdatering

Naturligtvis kommer kvalitetsplåstren från juni 2021 att ge mycket att prata om. Och vi hoppas på det bättre. Utöver dessa prestandaproblem är en annan stor bugg som ska fixas relaterad till Windows Nyheter och intressen plug-in. Den här nya panelen, som har anlänt tillsammans med säkerhetskorrigeringarna i juni, har fått Windows aktivitetsfält att se suddigt ut för ett stort antal användare. Dessa nya kvalitetspatchar löser äntligen detta problem.

Som om det inte vore nog börjar Windows 11 positioneras som ett system med högre prestanda än Windows 10. Microsoft borde lägga batterierna lite och inte lämna de miljontals användare som fortfarande använder i sticket, och de kommer att använda det för en lång tid , detta nya OS.