Ny ras utsedd till Inc. 5000 lista över snabbast vÀxande företag för tredje Äret i rad

0 Shares

Inc 5000 Pressmeddelande-Faatured

BURLINGTON, VT, 20 augusti 2021 — New Breed, det frĂ€msta revenue performance management-företaget för högvĂ€xande SaaS-organisationer, tillkĂ€nnagav idag att de har förtjĂ€nat en plats pĂ„ Inc. 5000, den mest prestigefyllda rankingen av landets snabbast vĂ€xande privata företag . Detta Ă€r tredje Ă„ret i rad som New Breed har gjort listan, som representerar en unik titt pĂ„ de mest framgĂ„ngsrika företagen inom den amerikanska ekonomins mest dynamiska segment – ​​dess oberoende smĂ„företag.

“Jag Ă€r stolt över vĂ„rt team för att ha gjort det möjligt för New Breed att fortsĂ€tta vara bland de snabbast vĂ€xande företagen, och jag Ă€r sĂ€rskilt stolt över att ansluta mig till ett antal av vĂ„ra kunder pĂ„ den hĂ€r listan”, sĂ€ger New Breeds VD Patrick Biddiscombe. “Som deras intĂ€ktshanteringspartner hoppas vi kunna fortsĂ€tta vĂ€xa och lyckas tillsammans.”

New Breeds integrerade produkt- och tjÀnsteerbjudande hjÀlper företag över hela vÀrlden att skapa efterfrÄgan och skaffa kunder med hjÀlp av teknisk expertis och datadrivna, strategiska insikter. Företaget sÄg en treÄrig intÀktstillvÀxt pÄ 148 % 2020.

Kompletta resultat frÄn Inc. 5000, inklusive företagsprofiler och en interaktiv databas som kan sorteras efter bransch, region och andra kriterier, finns pÄ www.inc.com/inc5000. De 500 bÀsta företagen presenteras i septembernumret av Inc., som kommer att finnas tillgÀngligt i tidningskiosker den 20 augusti

“2021 Inc. 5000-listan kĂ€nns som en av de viktigaste listorna över företag som nĂ„gonsin sammanstĂ€llts”, sĂ€ger Scott Omelianuk, chefredaktör för Inc. “Att bygga ett av de snabbast vĂ€xande företagen i Amerika under nĂ„got Ă„r Ă€r anmĂ€rkningsvĂ€rt prestation. Att bygga en i krisen vi har genomlevt Ă€r helt enkelt fantastiskt. Den hĂ€r typen av prestationer kommer med hĂ„rt arbete, smarta pivoter, bra ledarskap och hjĂ€lp frĂ„n en massa mĂ€nniskor.”

Om New Breed

New Breed Àr det frÀmsta revenue performance management-företaget för vÀrldens snabbast vÀxande företag. Företagets tillvÀgagÄngssÀtt anpassar mÀnniskor, processer och plattformar för att driva framgÄng för företag med hög tillvÀxt. Som HubSpots bÀsta nordamerikanska partner Àr New Breed en erkÀnd ledare nÀr det gÀller att utnyttja inbound-metoden för att frÀmja hÄllbar och effektiv tillvÀxt.

0 Shares