Ny ras utsedd till bästa arbetsplats i Vermont

0 Shares

Ny ras Företagsfoto New Breed, ett marknadsförings-, försäljnings- och kundframgångsföretag, har tagit upp listan över de 51 bästa arbetsplatserna i Vermont 2020.

“Vi är otroligt hedrade över att ha gjort Vermonts lista över bästa platser att arbeta för andra året i rad”, säger Dana Biddiscombe, New Breeds CFO. “Ett av våra uppdrag är att behålla talanger i delstaten Vermont samt hjälpa vår lokala ekonomi att växa. Jag är hedrad över att driva ett företag som åstadkommer det samtidigt som vi främjar en miljö som våra anställda verkligen tycker om att arbeta i varje dag.”

Listan skapas årligen efter att ha utvärderat företag över hela Vermont baserat på företagets policyer, praxis och demografi, förutom att ha kartlagt anställda om deras erfarenheter.

Enligt ordföranden för Best Places to Work Group, Peter Burke, fokuserar de bästa arbetsställena i Vermont på medarbetarupplevelsen. Företagen som står på listan anställer medarbetare som passar in i deras team, deras företagsuppdrag och deras kärnvärden. Och de förstår vad som driver medarbetarnas engagemang i deras organisationer.

“Vår produkt på New Breed är verkligen vårt folk”, säger Talent Acquisition Strategist Graham Schwab. “För att kontinuerligt attrahera och behålla topptalanger till New Breed och Vermont måste vi fortsätta att stödja våra anställda både personligt och professionellt.”

En av huvudkomponenterna i New Breeds kultur är deras fokus på tillväxt på både företags- och medarbetarnivå.

“Företagskultur fungerar inte när det är något som bara körs uppifrån och ner”, säger Graham. “På New Breed är vår kultur verkligen vår mentalitet, och den drivs av människorna, vilket skapar mer meningsfull utveckling övertid för alla. Vi arbetar hårt för att se till att varje individ på New Breed har att säga till om sin egen personliga utveckling och hur de avser att påverka företaget som helhet.”

New Breed fick 30 nya medarbetare under 2019. Graham säger att en av egenskaperna som attraherar människor är företagets engagemang för medarbetarnas engagemang och glädje.

“New Breed är inte den typen av kontor där du dyker upp, lägger ner dina åtta timmar och sedan går hem. Alla i New Breed-teamet är super passionerade när det gäller sitt hantverk”, säger Graham. “Vår kultur handlar om att uppmuntra harmoni mellan arbete och liv. Policyer som obegränsad kraftuttag och flexibelt distansarbete bidrar alla till den ständigt föränderliga kulturen här.”

Enligt Dana har det större teamet ägnat de senaste fem åren åt att fullända företagskulturkoden, och de strävar efter att hålla fast vid den i allt de gör, från människorna de anställer till sättet de driver företagsevent.

“Kulturella evenemang handlar verkligen om att bryta ner barriärer”, säger Graham. “Det är lätt att fastna i sitt eget team och sin roll i varje dags rusning, men det är superviktigt att vi alla fungerar som ett stort team och företagsevent uppmuntrar samarbeten mellan avdelningarna.”

Dessa händelser hjälper till att demontera organisatoriska silos och uppmuntrar band mellan anställda som annars kanske inte skulle interagera. Det i sin tur hjälper företaget som helhet att vara mer samarbetsvilligt och kreativt i allt de gör.

New Breed är på väg att anställa 30–40 nya medarbetare i år. De kommer också att flytta till det nya Hula Lakeside-campuset i Burlington, Vt. i sommar. Beläget vid stranden av sjön Champlain, ligger Hulas campus med netto-noll i linje med uppdraget att expandera företaget samtidigt som de minskar sitt koldioxidavtryck och ger anställda möjlighet att leva en mer aktiv livsstil.

Den slutliga rankingen för listan över bästa arbetsplatser i Vermont kommer att tillkännages vid en särskild prisutdelning under sommaren 2020.

0 Shares