Ny ras hjälper till att kalibrera förbättra ledningshastigheten med SEO och innehållsstrategi

kalibrera effektpriset

I över 25 år har Kalibrate rådgivet bränsle- och bekvämlighetshandlare över hela världen om hur de kan bli bäst i klassen på den snabbt föränderliga marknaden. Kalibrate tillhandahåller strategisk expertis och tekniska lösningar inom bränsleprissättning, platsplanering, marknadsdata och trafikräkningsdata. Dessa lösningar har implementerats i över 70 länder med hundratals kunder i alla storlekar, inklusive oljebolag, närbutiker och stormarknader. Kalibrate har sitt huvudkontor i Manchester, Storbritannien med supportverksamhet över hela världen.

Deras utmaning

Under övergången till 2015 utmanades Kalibrates marknadsföringsteam på flera fronter. Trots att de var ett otroligt magert team arbetade teammedlemmarna på olika platser runt om i världen. Utöver det begränsade antalet teammedlemmar och interaktioner i flera tidszoner, var marknadsledarskapet ute efter att anta ett helt nytt tillvägagångssätt för sina marknadsförings- och försäljningsstrategier: den inkommande metoden.

Samtidigt verkade Kalibrate på en komplex marknad och behövde definiera sin nischs beslutsfattare. Det fanns flera målkonton de ville arbeta med inom områdena bränsleprissättning, planering av detaljhandelsnätverk och dataanalys, men detta skapade en utmaning i att identifiera den ideala kontakten. En enorm möjlighet fanns för Kalibrate att hjälpa dessa företag med deras unika lösning, men först var de tvungna att övervinna sin identitetskris.

Därför hanterade Kalibrate utmaningarna med att solidifiera sitt marknadsföringsteam, anamma inbound-metoden och nå sina beslutsfattare över olika företagsavdelningar – men när de bestämde sig för att det var dags att ta hjälp av en byrå med ytterligare expertis under 2016, hade de en tuff tid att hitta en partner som var redo för uppgiften att arbeta inom en komplex bransch. Slutligen kom de till New Breed Marketing, HubSpots Diamond-tier-byråpartner, som hjälpte dem att ta itu med dessa problem direkt och ställa in dem för att på rätt sätt utnyttja sin tekniska stack för fortsatt framgång.

Vår process i rörelse

Vårt första engagemang med Kalibrate var utformat för att stärka grunden för deras inkommande marknadsföring, få dem att trappa upp i metodiken och slutligen öka deras leadshastighet.

1. Solidify Inbound Marketing Foundation

Workshop för tillväxtacceleration

I vår Growth Acceleration Workshop arbetade vi med Kalibrate för att etablera köparpersonas – eller semi-fiktiva representationer av deras ideala kunder. Med deras kunskap om marknaden och vår kunskap om köparpersonas, mästare och förespråkare inom inbound-metoden, gick vi samman för att definiera krångligheterna i deras organisations köparpersonas. Kalibrate har varit rådgivare till över 300 varumärken inom bränsle- och dagligvaruhandeln. De arbetar med dessa företag inom områden som sträcker sig från bränslepriser till planering av detaljhandelsnätverk, vilket skapar möjlighet för flera beslutsfattare eftersom varje lösning fungerar med olika avdelningar. Vårt team arbetade med Kalibrate för att identifiera målpositionerna för varje typ av organisation och definiera smärtpunkterna som en individ i var och en kunde uppleva.

Under den här workshopen arbetade vi också med Kalibrate för att få en djupare förståelse för deras branschs inre funktion och kombinerade det med målen och utmaningarna för de utvecklade köparpersonerna, så att vi kunde attrahera dem med Kalibrates webbplats. Genom att sammanföra dessa kunskapsdelar kan vi skapa de bästa meddelandena och ändra språket på lämpligt sätt baserat på platsrollen för att på bästa sätt stödja deras webbplats.

Inkommande beredskap

Därefter tog vi Kalibrate genom vår Inbound Readiness-workshop, som är utformad för att konfigurera marknadsförings- och försäljningsplattformar för bättre teamanpassning, tillhandahålla tydlig dokumentation av interna processer och skapa en rapportstruktur i hela tratten. I den här workshopen kartlade vårt team Kalibrates tratt till deras nya köparpersonas, standardiserade deras formulärstrategi och etablerade leadskvalificerings- och handoffprocesser för att flytta leads effektivt genom deras marknadsförings- och försäljningstratt.

2. Öka inkommande metodologi

Inbound Marketing Services

När Kalibrate först började jobba med oss ​​började vi jobba med att skapa bloggar och innehållserbjudanden som riktade in sig på deras nyskapade köparpersonas. Det har också varit intressant att reflektera över det faktum att när Kalibrate först blev kund erbjöd vi helt andra versioner av våra nuvarande lösningar. Men eftersom Kalibrates relation med oss ​​fortsatte att växa och utvecklas, utökade och förändrade vi våra egna erbjudanden, så att vi kunde vara bättre rustade att stödja deras tillväxt.

Nu, med våra inkommande förstklassiga tjänster, hjälper vi till med strategier och skapar e-postmarknadsföringskampanjer, och vi hjälper till med teknisk implementering och genomförande av deras andra insatser inom HubSpot.

3. Öka ledningshastigheten

Med tiden har vi introducerat ytterligare tjänster för att öka Kalibrates leadshastighet nu när de är fullt upp och framgångsrika med sina inkommande marknadsföringsinsatser. Dessa ansträngningar har inkluderat:

 • Innehåll: Vi har samarbetat för att producera ännu mer innehåll, inklusive premiuminnehållserbjudanden, tillhörande målsidor och e-postmarknadsföringskampanjer.
 • SEO: Vi har arbetat för att öka söksynlighet och eliminera tekniska fel på deras webbplats för att öka sökmotorernas rankning och auktoritet.
 • SEM: Vi har drivit på för att öka räckvidden för deras innehållserbjudanden och den totala webbplatstrafiken. Dessa ansträngningar har varit enorma för Kalibrate och de har sett fantastiska resultat med betald reklam.
 • Omvandlingsoptimering: Vi har förbättrat webbplatsens funktionalitet och användarupplevelse för att driva omvandlingar.

Kalibrate arbetar för närvarande med vår kompletta efterfrågegenereringssvit av produkter, vilket är ytterligare ett exempel på hur vårt produktutbud fortsätter att utvecklas med deras verksamhet. Istället för att erbjuda flera separata tjänster, har vi kombinerat många av våra nyckeltjänster till ett efterfrågegenereringspaket för att återspegla hur var och en av de inkluderade tjänsterna spelar en roll i Kalibrates övergripande strategier för inkommande tillväxt och efterfrågegenerering. Det gör det möjligt för vårt team att arbeta som en sammanhållen enhet snarare än att silo våra ansträngningar över olika tjänster och ger oss möjlighet att driva ännu bättre tillväxt för Kalibrate.

Resultat

Under arbetet med Kalibrate har vi tagit fram:

 • 75+ blogginlägg
 • 2 gated innehållserbjudanden
 • 75 % av webbplatsens kopia (varav en del är under arbete)
 • 18+ månader av innehåll i sociala medier på tre olika plattformar
 • 5+ pågående e-postkampanjer
 • Eventspecifik marknadsföring på sociala medier

Under arbetet med oss ​​har Kalibrate sett:

 • 28 % ökning av inkommande potentiella kunder så här långt under 2018 jämfört med 2017.
 • 72 % tillväxt i nya kontakter och 450 % tillväxt i MQL eftersom i genomsnitt 90 % av genererade leads är kvalificerade.
 • 55% tillväxt i webbplatstrafik.
 • 49% tillväxt i sociala medier som följer.
 • 354 % ökning av publicerade sociala inlägg.
 • 152% tillväxt i publicerade blogginlägg.

Vårt arbete med att öka blyhastigheten och skapa en mer förfinad kvalificeringsprocess har lättat en del av den manuella bördan för Kalibrates marknadsföringsteam. I nästa fas av våra relationer kommer vi att arbeta för att ytterligare förfina denna process och arbeta med deras team för att förbättra deras Salesforce-instans och integration med HubSpot.

Påverkan

Med en ökning av webbplatsbesökare och förbättrad lead-hastighet kan investeringar nu placeras på andra områden för att fokusera på att förbättra den övergripande upplevelsen av Kalibrates varumärke. Vi är just nu mitt uppe i en stor förnyelse av Kalibrates hemsida. Detta webbplatsprojekt har varit ett stort åtagande för vårt partnerskap under 2018 och 2019, så att vi kunde optimera den övergripande upplevelsen för att:

 • Öka ansträngningarna för att generera potentiella kunder ytterligare
 • Förbättra slutanvändarupplevelsen såväl som back-end-upplevelsen
 • Optimera för sökning, och
 • Reflektera interna förändringar vid Kalibrera.

Detta projekt kommer att leverera en fräsch hemsida, uppdaterade mallar, ny kopia och förbättrad SEO. I slutändan vill vi göra Kalibrate mer relaterbar till marknaden eftersom ingen är mer relaterbar än Kalibrate. De är branschexperter och individerna i deras team har varit i samma skor som många av deras köparpersonligheter, eller så har de gett råd till den här typen av människor i tiotals år. Vi vill att deras webbplats ska återspegla denna intensiva marknadsexpertis och lämpa sig som ett förtroendemärke för deras potentiella kunder.

Den mest betydande effekten för oss som byrå har dock varit Kalibrates tillfredsställelse med alla våra ansträngningar och tillhörande resultat. Se bara vad Tamera Ross, Kalibrates Global Marketing Director, har att säga om dessa engagemang:

Innan vi började arbeta med New Breed hade vårt marknadsföringsteam fått i uppdrag att sätta stora mål för att stödja både vårt globala säljteam och globala kundbas. Vi behövde inte bara hitta en duktig marknadsföringsbyrå, utan en HubSpot-partner som effektivt kunde stödja sådana aggressiva mål. New Breed lade till en skicklig uppsättning begåvade medlemmar till vårt lean marknadsföringsteam för att hjälpa oss att inte bara nå våra mål utan även överträffa dem. De hjälpte till att öka vår taktik för inkommande marknadsföring och genom den metod som de ingjutit såg vi (och ser fortfarande) en fenomenal tillväxt inom nyckelområden i vår marknadsföringsstrategi. Under de år vi har arbetat tillsammans har det skett en tillväxt på 55 % i webbplatstrafik, 72 % ökning av nya kontakter och en tillväxt på 450 % i MQL. Alla dessa resultat tillsammans har lett till högre marknadsföringspåverkade möjligheter i vår globala försäljningspipeline och bidrog under FY2018 till 38 % av våra kontraktsvinster. Vårt partnerskap har varit ett otroligt tillägg till våra marknadsföringsinitiativ och vi är glada över att fortsätta med New Breeds stöd och vägledning.”

Intresserad av att påskynda din tillväxt med hjälp av en Diamond-tier HubSpot-partner? Vi vill gärna diskutera dina unika tillväxtmål och hjälpa dig att formulera en plan för att uppnå dem under 2019. Allt du behöver göra är att nå ut.

Relaterade Artiklar

Back to top button