Ny ras bygger interaktiv infografik för Indigo Marketplace

0 Shares

indigo_infographic

Indigo förbättrar odlarnas lönsamhet, miljömässig hållbarhet och konsumenthälsa genom användning av naturlig mikrobiologi och digital teknik. De är en bioteknikstartup som tar traditionellt jordbruk till en helt ny nivå. Med hjälp av nyttiga växtmikrober och agronomiska insikter arbetar Indigo med odlare för att på ett hållbart sätt producera högkvalitativa skördar. Företaget kopplar sedan samman odlare och köpare direkt för att få ut dessa skördar på marknaden. Genom att arbeta över hela försörjningskedjan vidarebefordrar Indigo sitt uppdrag att utnyttja naturen för att hjälpa bönder att på ett hållbart sätt mata planeten.

Deras utmaning

I slutet av tredje kvartalet tillkännagav Indigo ett nytt tjänsteerbjudande, Indigo Marketplace, en transparent och effektiv försörjningskedja som förbinder köpare och odlare via deras digitala plattform. Under månaden före lanseringen ville Indigo ha en infografik skapad för deras webbplats för att visa besökarna den imponerande expansionen av Marketplace under de senaste fem månaderna.

Indigo hade en idé på hög nivå om vad de ville skildra i grafiken, men de visste inte hur det kunde göras. De kom till sin strategiska partner, New Breed Marketing, för att få hjälp med att förverkliga denna vision.

Vår process i rörelse

Indigo har hittat ett sätt att störa jordbruksmarknaden genom en innovativ odlingslösning som är fördelaktig för bönder, konsumenter och miljön. Vårt team ville skapa en infografik som speglade Indigos kreativitet och innovation. Istället för att skapa en enkel, stillastående infografik, utvecklade New Breed en dynamisk time lapse för att mer visuellt demonstrera den massiva tillväxten som Indigo Marketplace har upplevt under de senaste fem månaderna.

För att skapa den interaktiva infografiken använde vårt team d3- och TopoJSON-javascript-biblioteken för att överföra platsdata till en topografisk karta över USA. Ett JavaScript-bibliotek är en uppsättning förskrivna JavaScript-funktioner, som kan integreras och anpassas för att utöka den inbyggda funktionaliteten i ett CMS.

  • D3.js-biblioteket hjälpte till att bygga de interaktiva funktionerna i infografiken.
  • TopoJSON-biblioteket hjälpte till att koda topologin på kartan som ses i infografiken.

I baksidan av infografiken kan Indigos team ladda upp kalkylblad med data och strukturen kommer att skrapa, slå samman och skjuta in den i en HTML5-duk i webbläsaren. Därifrån visualiseras data i tidslinjen längst ned i grafiken och volymerna för utbud och efterfrågan på höger sida. Med den här strukturen kan Indigo fortsätta att uppdatera infografiken när deras marknadsplats fortsätter att expandera. Vår plan att utöka Indigos ursprungliga infografik för att leverera denna dynamiska version var ett djärvt drag eftersom vårt team bara hade en månad på sig att föra projektet till liv.

Infografiken

I början av tidsförloppet är grafiken helt enkelt en tom karta över USA. När tidslinjen längst ned rör sig, tittar tittarna på när kartan börjar fyllas med röda och blå prickar. De röda prickarna indikerar bönderna som har anslutit sig till marknadsplatsrevolutionen och de blå prickarna indikerar köparna som har anslutit sig. Vid sidan av det visuella ser tittarna statistiken angående snäckor av inventarier och skäppor av efterfrågan inom Marketplace. Indigo ville att denna grafik skulle vara kronjuvelen på Marketplaces webbsida och vi hoppas att vi inte gjorde oss besvikna.

interactive_infographic_for_indigo_marketplace

Resultaten

Indigos huvudmål för denna interaktiva grafik var att öka medvetenheten om Marketplace med en fantastisk bild för att visa dess framgång. Genom att lyfta fram den intensiva tillväxt som Marketplace redan har upplevt, vill Indigo uppmuntra fler bönder och köpare att ansluta sig till dem i leverantörskedjan.

Indigo tillkännagav lanseringen av Marketplace samma dag som vi debuterade med deras dynamiska infographic. Den här dagen, deras webbplatstrafiken fördubblades, och under den följande veckan, trafiken förblev stadigt över det normala genomsnittet.

Den dynamiska bilden har bara varit aktiv i åtta dagar och har redan gjort det genererade 5 000 sidvisningarmed en genomsnittlig tid på två minuter eller längre per visning. Denna ökning av trafik och sidvisningar har också lett till generation av 79 nya kontakter under samma tidsperiod.

a_report_showing_bättre_prestanda

Även om den dramatiska ökningen av webbplatstrafiken ensam är imponerande, är hänvisningstrafiken en annan anmärkningsvärd faktor till följd av grafiken. Speciellt TechCrunch och The Hustle är två källor till hänvisningstrafik som sticker ut när pressmeddelandet plockades upp och ökade trafiken ytterligare.

video_about_indigo_marketplace

Påverkan

Med kronjuvelen av en interaktiv infografik som stödjer lanseringen av Indigo Marketplace, har Indigo sett en ökning av webbplatstrafik och fått erkännande från företagsledare för sina prestationer. Samma dag som grafiken och pressmeddelandet lanserades, presenterades Indigo i en Bloomberg-artikel som lyfte fram deras senaste finansieringsomgång som samlade in 250 miljoner dollar för att hjälpa till att expandera den digitala marknaden.

Följande dag presenterades Indigo på Forbes i en artikel som berömde företaget för dess förmåga att använda en naturlig fröbeläggning för att hjälpa växter att frodas.

Genom att ge webbplatsbesökare en visuell förståelse av deras företags framsteg, har Indigo snabbt ökat engagemanget med deras köparpersonligheter, utökat deras räckvidd genom större erkännande och uppmuntrat bönder och konsumenter att gå med i deras rörelse.

Intresserad av att påskynda din tillväxt med hjälp av en Diamond-tier HubSpot-partner? Vi vill gärna diskutera dina unika tillväxtmål och hjälpa dig att formulera en plan för att uppnå dem under 2019. Allt du behöver göra är att nå ut.

0 Shares