Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ny free GarageBand Sound Pack från Lady Gaga och toppproducenter

Lär dig att remixa för free och få nya artistljudpaket inklusive Producer Packs från Mark Ronson och Tom Misch med den senaste uppdateringen för GarageBand.

Med den senaste GarageBand iOS- och iPadOS-uppdateringen har Apple debuterat nya ljudpaket från toppproducenter i musikbranschen, alla tillgängliga för nedladdning för free. GarageBand erbjuder en väg till musikproduktion som är enkel och tillgänglig för nybörjare, och med denna uppdatering kan användare lära sig att remixa och skapa låtar med exklusiva nya beats, loopar och instrument.

De sju nya producentpaketen som erbjuds inkluderar hundratals royalty-free ljud och instrument skapade av sådana som Tom Misch, TRAKGIRL och Ariana Grande-producenten Oak Felder.

Andra Day-producenten TRAKGIRL sa: “Det har varit ett viktigt uppdrag för mig att hjälpa unga kvinnor att ta sig in i musikskapandet, och GarageBand är ett kraftfullt kreativt verktyg som alla har tillgång till. Jag hoppas att mitt producentpaket kommer att inspirera människor globalt att omfamna sin kreativitet och visa att vem som helst kan följa sina drömmar och engagera sig i musikproduktion.”

Ett separat Pack fungerar som en följeslagare till producenten Mark Ronsons dokumentserie Se ljudet med Mark Ronson, tillgänglig på Apple TV+. Användare kan leka med sampling, trummaskiner, syntar och effekter inspirerade av musiken på Apple Original-showen.

I uppdateringen ingår också två nya Remix-sessioner, som syftar till att låta användare prova på att remixa låtar via en rolig, enkel plattform. Genom att följa videoinstruktionerna kan GarageBand-appanvändare remixa Lady Gagas “Free Woman” och “Break My Heart” av Dua Lipa med hjälp av låtarnas stammar – beats, sång och instrument – ​​för att ta spåren i en helt ny riktning.

Dua Lipa sa: “Det är fantastiskt att se Apple levandegöra min musik i GarageBand, så nu kan vem som helst uppleva hur jag gjorde “Break My Heart” oavsett var de är. Musik har kraften att föra människor samman, och det här gör det på ett så spännande sätt. Jag personligen kan inte vänta på att folk ska ha väldigt roligt att experimentera och komma på olika versioner av min låt.”

GarageBand-appen är en utmärkt gateway DAW för Apple-användare. De nya producentpaketen och remixsessionerna kan laddas ner från GarageBands ljudbibliotek för free.