Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ny design och den största förbättringen, rapportera påståenden

När Apple släpper sin efterföljande Apple Watch, troligen i september, verkar det som att den skulle inkludera en helt ny design och påfallande helt annorlunda inredning också.

MER FRÅN FORBESApple AirPods 3: Deltillverkning nu pågår, rapportera påståenden av David Phelan

Den helt nya designen har på förhand antytts av Ming-Chi Kuo, den pålitliga analytikern, som indikerade att den helt nya designen kan vara avgörande.

För inte allt för länge sedan har rykten styrt om att den helt nya designen (granska den noggrant här) skulle ha plattkantade sidor. Detta skulle definitivt se helt annorlunda ut eftersom de renderingar som hade skapats av Jon Prosser och RendersbyIan har bevisat (se nedan). Föreställningen, förresten, är osannolik att ha en mycket platt entré.

Ett helt nytt oerfaret färgfodral kan påstås landa, även om detta uppenbarligen var mycket mindre säkert än den omformade designen.

Men även om den nya designen återstår att förutsäga, är det just nu information från Financial Every day Information, uppmärksammat av MacRumors, vilket är väldigt uppmärksammat.

Rapporten hävdar att chippet i den efterföljande Watch, förmodligen kallad S7, ska vara mindre än för närvarande. Detta följer på ett rykte sista veckan från DigiTimes {om att ett} dubbelsidigt system i paketerbjudande (SiP) var på sin metod, vilket banade vägen för ett mindre chip.

MER FRÅN FORBESTransfer Over, AirPods Professional: Apple avtäcker Shock Earbuds At Wonderful WorthAv David Phelan

Eftersom klockan till sin natur är en liten gadget är det viktigt att spara utrymme. Varje liten yta som sparas skulle kunna användas på nytt för helt nya sensorer, helt annan exteriördesign eller – och jag tror att det är det som många individer kommer att hoppas på – extra batteri.

Financial Every day Information säger: “Kommer förmodligen att utrustas med en mindre ‘S7’-processor för att frigöra extra utrymme och utrusta ett batteri med större kapacitet.”

Det fortsätter senare med att säkra sina insatser genom att föreslå att området eventuellt inte kan användas för batteri men för helt nya sensorer som ett alternativ.

Faktum är att faktorn för Apple Watchs batteritid är att det är tillräckligt. Min Apple Watch har aldrig slut på juice på mig två gånger och det beror på att jag glömde att kosta den på en enda dag. Ytterligare batteritid ger dock större lugn i tankarna, och om batteriet dessutom laddas snabbare, som lanserades med Collection 6, gör det det enklare att använda för sömnövervakning.

Eftersom batteritiden för Apple Watch har förblivit fixerad eftersom den första lanserades våren 2015, kan längre batteritid vara ganska bra.

MER FRÅN FORBESApple Watch kommer att ha bländande design, nya välbefinnande sensorer, säger rapport av David Phelan