Ny automatisk tömningsbas för robotdammsugaren Roborock S7

0 Shares

Denna bas är endast kompatibel med Roborock S7-modellen och tömmer robotens soptunna helt, vilket ger möjlighet att använda en kraftfull cyklon eller en dammuppsamling väska som användaren föredrar. Basen använder robotens huvudborste som en utgångsdörr för luftflöde, vilket gör att även det tyngsta skräpet kan samlas upp.

Dubbelläge: 1,8 liters tank eller väska

Den nya basen är den första som lanserats av företaget, och den är på nivå med andra lösningar som vi hittar på marknaden. De dränera bastanken kan tas bort och tvättas för enkelt underhåll och rengöring. Dessutom är det den enda på marknaden som har detta dubbla läge som låter användaren välja mellan tanken eller rengöringspåsen.

Väskorna har en Kapacitet 1,8 liter och förseglas automatiskt när de tas bort för att förhindra att smuts sprids. Påsarna är behandlade med ett antibakteriellt medel som skyddar dem och gör dem renare att använda under långa perioder. Med påsarna måste vi utföra upp till nästan 4 fullständiga tömningar av tanken automatiskt innan vi måste byta påsar, eftersom Roborock S7:s damm tanken är 470 ml.

Basen har ett flerstegs H13-filtreringssystem och HEPA-filter som fångar upp till 99,99 % av partiklar som är mindre än 0,3 mikron i storlek, vilket kan fånga upp pollen eller mjäll för att minska allergiska reaktioner hos personer med allergier.

Tömning är smart och går att kontrollera

Tömningen kommer att vara olika beroende på användarens städvanor, där en intelligent dammuppsamlingsalgoritmen kommer att justera tömningen i varje situation. Vi kan också styra det från applikationen för att välja mellan fyra lägen: Smart, lätt, balanserad och maximal . Den har även skydd för att förhindra tömning om tanken inte är på plats. Dessutom har den små borstar som rengör robotens elektroder varje gång den kopplas för att garantera en korrekt sammankoppling när man går till laddningsbasen.

Den automatiska tömningsbasen har ett pris på 299 euro , och kommer att finnas till försäljning från och med idag 15 juli i svartvitt färger. Den kan köpas på Geekbuying , och det kommer att finnas ett specialpaket tillgängligt under hela året som kommer att innehålla robotdammsugaren Roborock S7 och vakuumbasen som kommer att göra det billigare att få tag i det paketet än att köpa båda föremålen separat. Roboten kan också köpas på Geekbuying för närvarande för 505,55 euro, med frakt från Spanien.

0 Shares