Ny AT&T Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering: 5 saker att veta

Bara några veckor efter lanseringen av Samsung Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringen rullar AT&T ut en annan Samsung Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering som ger nya tweaks till flaggskeppssmartphonen. Med OTA på gång tittar vi på fem saker som användare behöver veta om den här nya AT&T Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringen och släppningen.

I februari började Samsung lansera sin Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering. Uppdateringen, som följde Lollipop-uppdateringar för Galaxy Note 3 och Galaxy S4, medförde ett antal stora tidsändringar i det nuvarande flaggskeppet, inklusive tips om materialdesign, ändringar av låsskärmen och mycket mer.

Medan Samsungs Galaxy Note 4 Lollipop-release släppte långsamt, har det börjat öka takten när vi har gått djupare in i det nya året. I USA har vi sett Sprint, Verizon och AT&T driva Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringar till sina användare med T-Mobile och US Cellular Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringar som ännu inte kommit.

Verizon Galaxy Note 4 Lollipop Update Review - 4

Idag rullar en ny Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering ut, men den kommer inte från T-Mobile eller US Cellular. Istället är det en helt ny AT & T Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering som ger några intressanta tweaks till 5,7-tums telefonen.

Med en ny AT&T Galaxy Note 4 Lollipop som rullar ut nu, vill vi ta en titt på de fem viktigaste sakerna som vi tror AT & T-användare behöver veta om sin helt nya Lollipop-uppdatering.

Du bör förbereda din Galaxy Note 4

Detta är inte Android 5.1 Lollipop men det är fortfarande en omfattande uppdatering. Enligt AT&T är den över 100 MB i storlek. Och även om du kanske tycker att det är tråkigt rekommenderar vi att du förbereder din enhet innan du installerar AT & T: s helt nya uppdatering.

Android-uppdateringar är extremt oförutsägbara och du vill säkert spela det säkert. Vi har sammanställt en lista med steg för att ta före Galaxy Note 4 Lollipop-utgåvan och vi har också sammanställt några Galaxy Note 4 Lollipop-tips som du vill ta en titt på innan du installerar den här nya uppdateringen.

Det är en inkrementell Lollipop-uppdatering men det kan ha stor inverkan på enhetens prestanda. Det är bättre att vara säker än ledsen.

AT&T Galaxy Note 4 Lollipop OTA

Den nya AT & T Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringen rullar för närvarande ut Over-the-Air, så om du har din enhet till hands bör du gå in i dina inställningar för att söka efter programvaran. Det finns två saker att tänka på när du gör.

En, den kanske inte finns där. AT&T är känt för att förskjuta sina Android-utgåvor så det finns en god chans att du kanske inte ser uppdateringen komma idag. Och två måste du vara ansluten till ett Wi-Fi-nätverk för att hämta och installera den här uppdateringen. Om du har en snabb anslutning bör det bara ta några minuter.

Nya funktioner och tweaks

Detta är inte Android 5.1 Lollipop men det kommer med några viktiga tweaks för AT&T Galaxy Note 4. AT & T: s ändringslogg listar fem viktiga förändringar som kommer med den här nya Lollipop-uppdateringen och de innehåller några buggfixar:

  • Uppdatera inställningar för privat läge
  • EAS-fix för förbikoppling av kryptering
  • Borttagning av Softcard
  • Nöduppringningskorrigering relaterad till Lookout & Mobile Locate
  • Googles säkerhetsuppdateringar

Potential för Galaxy Note 4 Lollipop-problem

Även om det kan vara frestande att installera AT & Ts nya Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering direkt, är det viktigt för oss att påpeka att du inte nödvändigtvis behöver installera den här uppdateringen när den kommer. Det finns faktiskt några fördelar med att vänta.

Not4-låsskärm

AT&T Galaxy Note 4 Lollipop-problem har varit ett problem för många Galaxy Note 4-användare. Och även om den här uppdateringen kan korrigera några av dessa buggar, finns det en potential för den här uppdateringen att ge några egna problem. Problemet är att AT & Ts ändringslogg inte listar några av dessa potentiella problem så att du kommer att behöva vänta på feedback från dina andra AT & T Galaxy Note 4-användare. Det finns några ställen att leta efter den feedbacken:

Du tar alltid en viss risk när du installerar en ny Android-uppdatering och du vill vara särskilt försiktig med Android 5.0 Lollipop. Samsung har haft många problem med sina nya uppdateringar och det finns anledning att fortsätta med försiktighet. Var försiktig.

Korrigeringar för Galaxy Note 4 Lollipop-problem

Om du råkar stöta på ett Galaxy Note 4 Lollipop-problem efter installationen av den här uppdateringen, borde du veta att det finns några korrigeringar där ute som är värda att prova.

Vi har nyligen sammanställt en lista över vanliga Galaxy Note 4-problem och korrigeringar för dessa problem. Vi bör också nämna att vi har sammanställt en speciell guide som hjälper dig att få en bättre batterilivslängd för Galaxy Note 4 Lollipop.

Många av dessa korrigeringar har skickats från Android-uppdateringen för att uppdatera så det finns några beprövade lösningar där inne. Dessa korrigeringar fungerar inte för alla. Som sagt, de är värda ett försök om du stöter på några problem efter att ha fått den här nya Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringen ombord.

Om ingen av dessa korrigeringar fungerar eller om du helt enkelt inte gillar Lollipop kan du gå tillbaka till Android 4.4.4 KitKat. Det kommer att ta lite tid men en nedgradering från Android 5.0 till Android 4.4 KitKat är möjlig. En användare av XDA-utvecklare har nyligen sammanställt en guide som tar dig igenom processen för att flytta ner igen.

Relaterade Artiklar

Back to top button