Ny Apple-serie 2021 och Second Seasons of Others

0 Shares

Nya säsonger av Ted Lasso, See, TMS och Truth Be Told

Apple TV +-serien med Jason Sudeikis i huvudrollen kommer att återkomma 23 juli. Och det är det Ted Lasso kommer med sin andra säsong efter att ha tagit emot den första delen genom att ta emot en mängd nomineringar och utmärkelser, inklusive de prestigefyllda Golden Globes. Dess två första kapitel kommer att släppas den 23 dagen och sedan varje fredag ​​kommer ett nytt att sändas varje vecka.

Sanningen ska sägas blir nästa att återvända till 20 augusti . Det kommer att följa samma linje som Ted Lasso med sändningen av veckokapitel efter hans återkomst. Serien kommer att berätta nya historier från den fiktiva journalisten Poppy Scoville-Parnell, spelad av Octavia Spencer. En av plattformens banbrytande serier och vars andra säsong var en av de första som bekräftades.

Ser , serien med Jason Momoa i huvudrollen och vars första säsong hade en ännu dyrare produktionsnivå än Game of Thrones, kommer tillbaka på 27 augusti med nya avsnitt som kommer att sändas varje vecka. Serien kommer att fortsätta med samma handlingslinje som öppnades under den första säsongen, utspelad i ett framtida samhälle som har förlorat sin syn och bara ett fåtal utvalda har den gåvan.

En av de stora stjärnorna i Apple TV +-katalogen är Morgonshowen , som har en välkänd skådespelare ledd av Jennifer Aniston och Reese Witherspoon. Det kommer att vara på 17 september när de första avsnitten kommer att sändas, vilket ger upphov till resten under de följande veckorna. Mycket förväntas av den här nya säsongen av serien som utspelar sig i en (fiktiv) morgon-tv-show.

Ny serie kommer snart

Och av den helt nya serie som kommer till plattformen vi började med Schmigadoon! , en musikalserie som öppnar den här fredagen berättar historien om en magisk stad dit ett par backpackers anländer som inte kommer att kunna lämna det förrän de hittar sann kärlek. En musikalisk komedi med vissa inslag av Trollkarlen från Oz och ett nytt kapitel kommer att sändas varje vecka.

Mr Corman är ytterligare en ny serie som kommer på 6 augusti . Komedi berättar historien om en frustrerad konstnär som blev lärare, spelad av Joseph Gordon-Levitt. Corman upplever en dålig tid i sitt liv när han börjar på ett nytt jobb, samtidigt som hans fru har lämnat honom och hans bästa vän flyttar för att hålla honom sällskap. En komedi som lovar att ge mycket att prata om.

mr corman apple tv+ fundament är serien kallad för att för alltid markera Apple TV +-plattformen. Baserad på den populära sagan om romaner av Isaac Asimov, har denna science fiction-serie äntligen ett datum satt till september 24 , dagen då vi kan njuta av de första avsnitten innan vi ger vika för sändningen av resten under de följande veckorna. Ansett som en av de bästa science fiction-sagorna i historien, återspeglar trailers redan produktionsnivån som har utförts för anpassningen.

Å andra sidan kommer vi att träffas Invasion22 oktober . En annan ny serie som skiljer sig mycket från de tidigare, fokuserade på en fiktiv utomjordisk invasion på jorden berättad från olika karaktärer och perspektiv runt om i världen. Oavsett om du är ett fan av den här genren eller inte, kommer trailern inte att lämna dig oberörd.

Sist men inte minst ska vi träffas The Shrink Next Door med premiär på fredag , 12 november . Den här nya miniserien är baserad på verkliga händelser som berättats av den märkliga “kändispsykiatern”. En historia som ännu inte har setts så mycket och som vi förmodligen kommer att få nya nyheter om i form av en teaser eller trailer under de kommande månaderna, eftersom det är (för nu) den sista produktionen i Apple-serien som släpps 2021 .

0 Shares