Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

NVIDIA GeForce2 Pro

Introduktion

Ända sedan NVIDIA fångade branschens uppmärksamhet med lanseringen av deras TNT-grafikprocessor för över två år sedan, har nya NVIDIA-produkter mötts med en hel del förväntan. Många av oss som följer grafikkortsindustrin kommer tydligt ihåg lanseringen av NVIDIAs senaste produkter: TNT2, GeForce 256 och nu senast GeForce2.

Tillsammans med varje processormeddelande kom en störtflod av recensioner och press. Veckor efter att ett tillkännagivande skulle gå innan NVIDIA-relaterade nyheter slutade dyka upp. I månader framöver skulle den tidigare tillkännagivna produkten pressas till sina gränser, granskas och betygsättas mot konkurrenterna. Generellt sett har varje NVIDIA-produktutgåva mötts av en hel del.

Trots all kontrovers som normalt följer med ett NVIDIA-produktmeddelande, lyckades en NVIDIA-produkt glida mellan stolarna. Även om det är sant att NVIDIA äntligen för tre månader sedan kunde tillkännage en ny generation av GeForce2-linjen, GeForce2 Ultra, så dök en annan GeForce2-produkt upp. Det fanns inget pressmeddelande, inget stort produktmeddelande, inget hopp; bara en ny produkt på NVIDIAs ständigt växande lista.

Denna mystiska produkt är den nyupptäckta GeForce2 Pro GPU, en processor som fortfarande är orsaken till mycket förvirring. Eftersom produkten inte var hypad som alla andra NVIDIA-produkter, undrar många användare vad affären är med GeForce2 Pro. Låt oss ta en titt på NVIDIAs senaste erbjudande och se vad som ligger bakom denna nya inkarnation av GeForce2-kärnan.