Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Nvidia-drivrutin: Hur man uppdaterar GeForce-kort korrekt

Vi har förberett den här guiden för att hjälpa dig att uppdatera din Nvidia-drivrutin snabbt och enkelt på två olika sätt

Grafikkort ligger långt över priset på grund av den världsomspännande bristen på marker. Men om du redan har en kan du ha några frågor om dem, som inkluderar hur du installerar och laddar ner en. nvidia drivrutin. Geforce-kort är för närvarande bästsäljarna, men deras maximala potential uppnås först när de rätta drivrutinerna uppdateras. Men hur gör man det på rätt sätt? Låt oss se nedan de två sätten att göra detta.

Hur uppdaterar jag en Nvidia-drivrutin?

Det finns två sätt att uppdatera, låt oss först titta igenom webbplatsen och sedan med programmet GeForce Experience.

1. Via hemsidan

uppdatera din nvidia-drivrutin från den officiella webbplatsen

Följ stegen nedan för att börja uppdatera ditt grafikkort via webbplatsen.

  1. Gå till Nvidias officiella hemsida
  2. När du går in på webbplatsen kommer du att se att det finns två sätt att identifiera ditt grafikkort för att ladda ner drivrutinen. Den första kan du klicka på Ladda ner, precis under alternativet Automatiska drivrutinsuppdateringar. En nedladdning börjar och du kommer att kunna ladda ner och installera programmet som automatiskt identifierar kortet åt dig. Om du redan känner till ditt kort, se nästa steg.nvidia grafikkort kan förbättras om drivrutinen uppdateras
  3. Precis under sidan ser du alternativet Manuell sökning efter förare och du kommer att kunna ange nödvändiga uppgifter. Bland dem är produkttyp, produktserie, produkt, operativsystem, språk och nedladdningstyp. Ange nödvändiga uppgifter och klicka på Starta sökning.
  4. När allt är korrekt identifierat, ladda ner, installera och din Nvidia-drivrutin kommer att vara uppdaterad och fungera.

Nu kan du njuta och ha kul med maximal kraft på ditt kort. Det är dock viktigt att notera att detta inte är den enda metoden för att uppdatera ditt kort. GeForce Experience-programmet kan också göra detta, vi ser nedan.

2. I programmet GeForce Experience

Geforce-upplevelse kan hjälpa dig att uppdatera din nvidia-drivrutin

GeForce Experience är ett mycket praktiskt alternativ. Förutom att uppdatera drivrutinen optimerar den även spel så att den använder all din dators prestanda.

  1. Ladda ner och installera GeForce Experience.
  2. Efter att ha öppnat programmet kommer du att märka att du måste ha en registrering för att fungera med alla funktioner. Du kan använda Facebook eller Google-konto för att logga in.
  3. Efter att ha loggat in, gå till menyn Förare. En skärm med tillgängliga och nödvändiga drivrutiner för ditt grafikkort visas. Välj drivrutin och tryck på knappen Ladda ner. Vänta nu tills processen är klar.
  4. Efter nedladdning, utför installationen genom att klicka på alternativet Snabbinstallation. Kom ihåg att för att installationen ska ske korrekt kommer det att vara nödvändigt att ha administrativa behörigheter för datorn. När processen är klar kommer din drivrutin att installeras. Och så Nvidia-drivrutinen kommer att vara uppdaterad.

avslutande

Nu vet du hur du uppdaterar din Nvidia-drivrutin, så använd all din dators kraft för spel. Ha kul och njut till fullo. Har du några frågor? Uppstod ett fel i processen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.