Norton Crypto: Antivirus inkluderar nu Ethereum Mining

0 Shares

Nortons antivirus är ett av de säkraste på marknaden. I listan som vi samlade igår får företagets antivirus betyget 6 av 6 i alla kategorier (prestanda, användbarhet och skydd). Intressant nog har Norton nu inkluderat ett gruvskript i Norton 360.

Norton Crypto: Ethereum från själva antivirusprogrammet

Detta skript, hur kunde det vara annorlunda, är valfritt. De Norton 360 Lösningen innehåller en mängd skyddselement, såsom en VPN eller LifeLock, som skyddar vår identitet online. Nu, Norton Crypto ingår också, som kommer att släppas senare idag för användare i Nortons program för tidig åtkomst.

När vi aktiverar Norton Crypto, vad programvaran gör är att använda användarens grafikkort att bryta Ethereum, och vars avkastning överförs till en Norton plånbok värd i molnet. Anledningen till att Norton har inkluderat det här alternativet är för att skydda användare från att installera andra gruvskript som kan vara farliga eller modifierade för mina hackerkonton.

Företaget anger inte om användare bryter självständigt eller om de är en del av en pool för att öka chanserna att erhålla de minerade mynten, även om det senare med största sannolikhet är alternativet eftersom det är det vanligaste sättet att bryta Ethereum. , som de gör i NiceHash eller Ethermine . I gengäld tar plattformarna vanligtvis en liten andel av vad användarna använder, cirka 1 % varje timme.

Funktionen kommer att nå alla användare denna månad

I händelse av att Norton har skapat en pool med sina användare är det mycket troligt att företaget tar en liten procent av de utvunna pengarna , detta är ett nytt inkomstsätt för användare som söker större komfort för att min, utan att behöva installera skript och lägga till undantag i antivirus, och med ett mer vänligt gränssnitt.

Norton har inte specificerat om alternativet ska vara aktiverat som standard, men det logiska skulle vara att användare måste aktivera funktionen manuellt. Det öppnar dock dörren för att tillåta användare att använda Norton för free eller till ett lägre pris i framtiden om de bestämmer sig för att låna ut sina datorresurser för att delta i detta system.

Om du vill testa funktionen måste du vara med Nortons program för tidig åtkomst . Funktionen kommer att nå alla andra användare under de kommande veckorna, så det finns ingen anledning att registrera dig för det här programmet om du inte har bråttom.

0 Shares