Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

NordLocker erbjuder cybersäkerhetstips till småföretag

Är cybersäkerhet verkligen så viktigt?

Låt oss kväva detta i sin linda just nu: ja, cybersäkerhet är mycket viktigt för ditt lilla företag. Även om du kanske inte är inriktad på avancerad teknik, finns det massor av hackare där ute som vet att småföretag inte har resurserna för robusta cybersäkerhetsåtgärder, så de riktar in sig på dem i hopp om en snabb vinst.

“Medan att växa ditt företag bör vara en prioritet, kan det få allvarliga konsekvenser att glömma cybersäkerhet. Nystartade företag behöver inte investera i den mest avancerade programvaran, eftersom de inte är inriktade på den mest avancerade skadliga programvaran, men de bör använda åtminstone några få metoder med lågt underhåll som kommer att hålla dem skyddade från de vanligaste typerna av attacker, säger han. Oliver Noble, cybersäkerhetsexpert på NordLocker, i pressmeddelandet.

Tyvärr kan dessa snabba vinster för hackare vara förödande för småföretag, kosta dem miljontals dollar och stoppa affärsverksamheten. Betydande cyberattacker har drabbat företag, högskolor och till och med hela städer, så att skydda dig mot dem är helt klart viktigt om du vill fortsätta i affärer.