Nord 2 sprängning igen? OnePlus säger att det är en falsk rapport och inte är relaterad till OnePlus-enheten

Efter den första Nord 2-sprängningen förra veckan, som OnePlus sa berodde på externa faktorer och inte ett tillverkningsfel, skrev en annan Twitter-användare tidigare idag att hans pappas Nord 2 exploderade, men han delade inga bilder på telefonen. OnePlus bad användaren att skicka ett DM med mer information. Men efter ibland togs tweeten bort och användaren försvann.

Just nu i det officiella uttalandet sa företaget att det efter undersökning fann att det var en falsk rapport och inte är relaterad till en OnePlus-produkt. Den försäkrade återigen att dess produkter genomgår grundliga kvalitets- och säkerhetstester och bad allmänheten att inte tro på några sådana overifierade anklagelser. Kolla in hela uttalandet nedan.

Tidigare idag underrättades vi på Twitter om ett påstått explosionsfall för OnePlus Nord 2. Vi tar alltid sådana påståenden på största allvar och undersöker omedelbart var och en för att först verifiera påståendets legitimitet. Under vårt samtal med den här personen kunde vi bekräfta att detta påstådda fall var falskt och inte på något sätt involverade någon OnePlus-produkt.

Alla OnePlus-produkter genomgår noggranna kvalitets- och säkerhetstester för att säkerställa att de uppfyller ledande industristandarder och är säkra att använda. Vi följer också strikta interna processer för att säkerställa våra användares hälsa och säkerhet, samtidigt som vi skyddar vårt varumärkes rykte. Vi uppmanar allmänheten att vara återhållsam när det gäller att bedöma overifierade anklagelser som denna.

Relaterade Artiklar

Back to top button