Nokias smarttelefonkod med namnet ‘Captain America’ med 6 GB RAM-ytor, kan vara Nokia 5.2

HMD Global lanserade Nokia 5.1-smarttelefonen redan 2018 och lanserade senare Nokia 5.1 Plus vilket var en framgång för företaget. Även om det inte fanns någon information om efterföljaren till Nokia 5.1 under en längre tid, har nu en ny Nokia-smartphone med en cirkulär fyrkamera-bakmodul, bakmonterad fingeravtrycksläsare och ett vattendroppskår dykt upp och det kan vara Nokia 5.2-smarttelefonen .

Enligt Evan Blass (@evleaks) är Nokia som har dykt upp kodnamnet ‘Captain America’ och det kan verkligen vara Nokia 5.2. När det gäller specifikationerna är inte mycket känt ännu, men 5.2 sägs ha 6 GB RAM med 64 GB lagring. Det finns ingen information om processorn för närvarande, men vi kan förvänta oss att den drivs av Qualcomm Snapdragon 665 Mobile Platform.

Dessutom sägs det avslöjas den 4 mars 2020 och sägs vara prissatt till cirka 180 US $ (cirka 12 870 Rs). Vi borde veta mer information de närmaste dagarna.

Nokia 5.1 Plus

I relaterade nyheter är Nokias MWC-evenemang inställt till 23 februari 2020, och företaget förväntas avslöja nya mellansvart smartphones, Android-baserade funktionstelefoner och mer.

Källa

Relaterade Artiklar

Back to top button