Nokia XR20 blir tuff utan att offra elegant design Betrodda recensioner

HMD Global, företaget bakom Nokias varumärke, har tillkännagett den nya Nokia XR20-smarttelefonen, som lovar “livssäker” seghet.

Den nya handenheten, som är en förstärkt version av Nokia X20, tål mer extrema temperaturer, sjunker från 1,8 m och en timme nedsänkt under vattnet. Det är delvis tack vare det skydd som erbjuds av Gorilla Glass Victus skärmteknik.

Nokia XR20 erbjuder också en dubbel kamera med 48-megapixel och 13-megapixelsensorer samt Zeiss-optik. Nokia lovar också ett “helt nytt SpeedWarp-läge som låter dig fånga en hel del äventyr i en kompakt, spännande montage.”

Utöver kamerorna finns 5G-kompatibilitet och möjligheten att ladda telefonen trådlöst vid 15W. Nokia lovar också att fysisk livslängd är kopplad till fyra års månatliga säkerhetsuppdateringar och löftet om tre års Android-uppdateringar från Android 11 OS det kommer med.

Nokia XR20 har ännu inte ett bekräftat släppdatum i Storbritannien, men det kommer att finnas i Ultra Blue och Granite-alternativ. Det kostar £ 399 för 4 GB / 64 GB-konfigurationen och £ 449 för alternativet 6 GB / 128 GB. Allt drivs av en Snapdragon 480-processor.

Förutom XR20 ger Nokia också ett nytt liv till ett av sina original. Nya Nokia 6310 påminner om den klassiska designen med en fysisk knappsats och en böjd fönsterskärm. S30 + -telefonen erbjuder veckolång batteritid, en FM-radio och naturligtvis det klassiska ormspelet.

Bluetooth 5.0-tekniken stöds av bara 8 MB RAM och en enda 0,3 megapixelkamera. Den här helgen kostar bara £ 49,99. Den finns i mörkgrön, gul och svart.

Slutligen lovar Nokia C30 en ny hjälte för C-serien telefoner. Den har en 6,82-tums HD Plus-skärm, som är den största någonsin för en Nokia-telefon. Det finns också ett 6000 mAh batteri som lovar upp till tre dagar på en enda laddning. Den kommer in i 2 / 32GB, 3 / 32GB och 3 / 64GB-konfigurationer och börjar på £ 99.

Nokia C30

Relaterade Artiklar

Back to top button