Nokia ryktas om att lansera “EOS” Lumia-enhet med 41 megapixel PureView-sensor i sommar

Nokia ryktas om att lansera “EOS” Lumia-enhet med 41 megapixel PureView-sensor i sommar

Tisdagen den 5 februari 2013

Nokia lockar nu lite uppmärksamhet till sig själv med nya rykten om planer på att ta med sin imponerande 41-megapixel PureView-sensorteknik från Symbian-drivna Nokia 808 till Windows Phone-plattformen. Enligt The Guardian kommer PureView -tekniken att göra sin debut i en ny Windows Phone 8 -enhet, kallad Nokia “EOS”. The Guardian fortsätter med att säga att amerikanska konsumenter kan börja leta efter Nokia EOS -lanseringen någon gång i sommar.

Om detta ser ut att vara verklighet ger EOS framtida ägare möjlighet att ta bilder med bättre färgdjup, utmärkt dynamiskt omfång och förlustfri zoomteknik. Detta avser kamerans förmåga att zooma utan att förlora bildkvaliteten. Med 41 megapixlar kommer du att kunna beskära en bild och få en 5- eller 8-megapixelbild och ändå behålla den 5- eller 8-megapixelupplösningen. Slutresultatet är en otroligt livskraftig bild.

En talesperson för Nokia svarade på ryktena med följande:

“Även om vi är glada över den uppmärksamhet Nokia Lumia-serien fortsätter att samla, har det varit vår långvariga policy att inte kommentera marknadsrykten eller spekulationer.”

Källa

Om du tyckte om detta kan du överväga att dela det

Relaterade Artiklar

Back to top button