Nokia 9 PureView får en prissänkning i Indien, nu tillgänglig för Rs. 34999

HMD Global lanserade sitt flaggskepp Nokia 9 PureView-smartphone med 12MP penta bakre kameror i Indien tillbaka i juli förra året för Rs. 49,999. Idag har den fått massiva Rs. 15 000 prissänkningar i Indien och är tillgängliga för Rs. 34 999 till ny pris från Flipkart och Nokia.com/phones. Telefonen fick Android 10-uppdatering tillbaka i december förra året.

För att påminna dig, har det penta bakre kamerarrangemanget två RGB- och tre monokroma linser för att samla upp till tio gånger ljusmängden än en enda färgsensor med ZEISS Optics. Utvecklat i samarbete med multisensorföretaget Light, tar det HDR-bilder med hjälp av fem kameror samtidigt med upp till 12,4 steg dynamiskt omfång och en full scen 12MP djupkarta och smälter samman dem till ett 12 MP-foto med enastående dynamiskt omfång och skärpedjup för att fokusera senare.

Den kan ta 60-megapixelbilder i burst-läge och kan bearbeta upp till 240 megapixlar data. Den har också möjligheten att ta bilder i okomprimerat RAW “DNG” -format och redigera dem direkt på telefonen med Adobe Lightroom och Native-svartvittfotografering. Telefonen har också en frontkamera på 20 megapixlar.

Den har en 5,99-tums Quad HD-POLED-skärm med HDR10-stöd, drivs av Snapdragon 845 med 6 GB RAM, har Corning Gorilla Glass 5-skydd på fram- och baksidan, levereras med fingeravtrycksscanner på skärmen, har en vattentålig kropp med IP67-klassificeringar och har ett 3320mAh-batteri med stöd för snabb laddning och Qi trådlös laddning.

Relaterade Artiklar

Back to top button