Nokia 9 May Flaunt a Bezel-Less Screen and Glass Body; Leaked Renders Föreslår

0 Shares

Nokia är tillbaka i rampljuset igen. Efter att ha gjort en solid comeback med Nokia 3, 5 och 6-serierna och lanserat en kritikerrosad Nokia 8 globalt, arbetar företaget nu på två nya smartphones, ursprungligen kallade Nokia 2 och Nokia 9.

Medan vi redan var medvetna om Nokia 2, och nu har ny information om Nokia 9 dykt upp på en kinesisk webbplats, vilket ger oss en smygtopp till nästa stora sak från Nokia.

Läs också: HMD Global “Nokia 2” -bilder läckt ut online: specifikation och pris

Nokia 9 påstådda specifikationer och funktioner

De läckta bilderna visade att den nya Nokia 9 kommer att vara innesluten i ett helt glas, fram och bak (precis som iPhone och Galaxy Note 8), vilket antyder att telefonen kan ha stöd för trådlös laddning. Fingeravtryckssensorn verkar också sakna sin plats på framsidan och har flyttats till baksidan av telefonen, så att skärmen kan sträckas till kanterna.

När det gäller specifikationerna har de första rapporterna bekräftat att den nya Nokia 9 kan ha en 5,3-tums AMOLED-skärm på framsidan och Nokia 8 som böjda sidokanter. Under den avancerade skärmen kan telefonen drivas av Snapdragon 835-processor.

Andra ryktesspecifikationer för handenheten inkluderar en 13MP + 13MP Carl Zeiss dubbelkamera på baksidan, 13MP selfie-shooter, 6/8 GB RAM, 128 GB intern lagring + microSD-stöd, IP68-vatten- och dammcertifiering och eventuellt en iris-skanner.

Om rykten ska tros kan Nokia 9 prissättas till 750 euro. Det är fortfarande inte klart när HMD Global kommer att göra den officiella avtäckningen av denna enhet.

Specifikationen som nämns ovan är alla baserade på rykten och kan komma att ändras med det officiella meddelandet.

Läs också: Så här får du Nokia 8 som “Bothie” -funktionen på alla smartphones

0 Shares