Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Nokia 7 Stock Bakgrundsbilder | Ladda ner

Nokia 7:s bakgrundsbilder är äntligen här och nu kan du ladda ner Nokia 7-bakgrundsbilder från den direkta nedladdningslänken nedan. Nokia 7 lanserades globalt i ett antal länder i oktober 2017 men dess bakgrundsbilder med originalkvalitet var inte tillgängliga förrän nu. Vi ger dig de officiella bakgrundsbilderna för Nokia 7. Du kan ladda ner dessa bakgrundsbilder och använda dem på vilken Android-smarttelefon som helst. Du kan också använda dessa högkvalitativa bakgrundsbilder på dina surfplattor.

Nokia 7 drivs av Snapdragon 630-processorn och den är integrerad med 4 GB RAM tillsammans med 64 GB lagringskapacitet. Den har en 5,2-tums kapacitiv IPS LCD-pekskärm med full HD-upplösning och är perfekt för dessa underbara HD-bakgrundsbilder. Alla tapeter har 2K-upplösning (2160 x 1920) vilket gör dem bra för alla skärmar. En av våra favorittapeter är den med en havssolnedgång. Det är mörkt och ser bra ut på Super AMOLED-skärmar.

RELATERAD: Du kan också ladda ner dessa: Ladda ner Android P Bakgrundsbilder

Bakgrundsbilder för Nokia 7

Ladda ner bakgrundsbilder för Nokia 7

Vi har 4 bakgrundsbilder från Nokia 7-telefonen. Dessa Nokia 7-tapeter har QHD-upplösning (2160 x 1920) och har extraherats från telefonen i en enda ZIP-fil. Du kan ladda ner ZIP direkt på din telefon eller så kan du extrahera filerna i din dator och använda dem senare på vilken enhet du vill. Om du väntar på att köpa Nokia 7 är detta ett utmärkt sätt att få den här telefonens utseende och känsla på dina befintliga Android-enheter.

Du kan ladda ner Nokia 7-bakgrundsbilder från länken nedan:

Fil: Nokia-7-Wallpapers.zip
Storlek: 10MB

För er som inte vill ladda ner alla bakgrundsbilder kan ni kolla in de 4 tapeterna från Nokia 7 nedan. Vi har listat och bifogat dem i det här inlägget som du kan högerklicka på och välja “Spara bild som” från alternativen för att spara den. Du kan också göra samma sak på en Android-telefon, beroende på din webbläsare och telefonmodell.

Gillar du dessa tapeter? Vi älskar kollektionen och vi tror att du kommer att gilla dessa också.

På en relaterad anteckning kan du också ladda ner bakgrundsbilder till Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ2-bakgrunder, Galaxy Note 8-bakgrunder och iPhone X-bakgrunder från våra senaste samlingar. Det finns många tapetappar i Google Play Butik som erbjuder samma bilder och bakgrunder. Det bästa och säkraste sättet är dock att direkt ladda ner / kopiera dessa bilder till din telefon och använda dem som du vill för din hemskärm eller låsskärm.

Letar du efter bakgrundsbilder från en annan enhet? Låt oss veta i kommentarerna så ger vi dig nedladdningslänken till dessa bakgrundsbilder.