Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Noisy Women Podcast går in i säsong 2

Em Marcovecchio bjuder in en imponerande grupp gäster att chatta om musikbranschen

Efter en framgångsrik säsong ett med gäster som Sarah Gosling, Jessie Morgan och Millie Turner återvänder Noisy Women (värd av musikfotografen Em Marcovecchio) för säsong 2. Den här gången kommer Em att chatta med Abbie McCarthy, Lindsay Melbourne och Lauran Hibberd som liksom många andra fantastiska gäster.

Dessa serier av poddar är värdar för ärliga samtal med kvinnliga* röster om könsuppdelningen inom musikbranschen. Varje gäst arbetar inom musikbranschen oavsett om det är turnéchef, fotograf, artist och journalist. Podcasts konversationer belyser upp- och nedgångar och ger en inblick av framstående figurer i en till stor del mansdominerad bransch.

*Inklusive ett flertal femme-röster inklusive trans, queera och icke-binära personer.

Programledaren Em Marcovecchio har varit en framstående figur i och utanför Falmouth och har snabbt blivit känd för sitt imponerande musikfotografi, särskilt hennes porträtt. Under 3 år har hon byggt relationer med en mängd olika yrkesverksamma inom branschen. Som en naturlig talare och konversationsskapare var det vettigt för henne att bege sig in i podcastvärlden. Noisy Women är lika insiktsfullt som intressant och för dem som vill ta reda på mer om musikbranschen är denna podcast ett måste att lyssna på.

Lyssna på det första avsnittet av säsong 2 med Lauran Hibberd här: