Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Noise ColorFit Vision 3 med 1,96-tums AMOLED-skärm, Bluetooth-samtal lanseras

Noise har lanserat ColorFit Vision 3, en ny smartklocka med Bluetooth-samtal, efter lanseringen av NoiseFit Crew Pro. Detta är en smartklocka med rektangulär urtavla som har en metallram med en funktionell krona och kommer med alternativ för läder-, metall- och silikonrem.

ColorFit Vision 3 har en cirkulär urtavla, en stor 1,96-tums AMOLED-skärm med stöd för över 150 urtavlor för att anpassa din upplevelse. Noise Tru Sync-tekniken på smartklockan möjliggör Bluetooth-samtal med snabb ihopparning och låg strömförbrukning.

Noise Health Suite, som inkluderar 24×7 pulsmätning, SpO2-mätning, sömnspårning, stresshantering och en kvinnlig cykelspårare, ingår också, som med andra Noise-smartklockor. Den har också 100 sportlägen, uppfyller IP68 vatten- och dammbeständighetsstandarder och erbjuder en batteritid på upp till 7 dagar.

Noise ColorFit Vision 3-specifikationer
  • 1,96 tum (410 x 502 pixlar) AMOLED rund skärm
  • Bluetooth 5.3 för att ansluta till enheter med iOS 11.0+ eller Android 9.0+
  • Bluetooth-samtal med Noise Tru Sync-teknik
  • 150+ urtavlor
  • 24×7 pulsmätning, SpO2, sömnspårning, stresshantering, kvinnlig cykelspårare
  • 100 sportlägen, automatisk identifiering tillgänglig för vissa lägen
  • IP68 vatten- och dammbeständighet
  • Aviseringsvisning, väder- och lageruppdateringar, kamerakontroll, musikkontroll, snabbsvar, smart DND, påminnelser, kalkylator
  • 300mAh batteri med upp till 7 dagars batteritid, upp till 2 dagar med Bluetooth-samtal
Prissättning och tillgänglighet

Noise ColorFit Vision 3 smartwatchs variant av silikonband kommer i kolsvarta och skogsgröna färger; varianterna av metalliska band kommer i kolsvarta och glansiga silverfärger; och varianten med läderrem kommer i klassiska bruna och klassiska svarta färger.

Den finns tillgänglig från Buller hemsida till ett introduktionspris av Rs. 3 999 för versionerna med silikonrem och läder och Rs. 4999 för versionen med metallband från och med idag den 26 juni kl. 12.00. De första 1000 kunderna som köper smartklockan får en rabatt på Rs. 500.

I en kommentar till lanseringen sa Amit Khatri, medgrundare, Noise:

På Noise tror vi på att tänja på gränser och omdefiniera vad som är möjligt i teknikens värld. Med Noise ColorFit Vision 3 har vi skapat en elegant och fashionabel smartklocka som erbjuder en uppslukande upplevelse med sina revolutionerande funktioner. Vi är övertygade om att den senaste smartklockan kommer att få resonans hos våra teknikkunniga kunder, förbättra deras livsstil och ge dem oöverträffat värde och kvalitet.