Njut av Google med 5 av de bästa gratis senaste Android-apparna

0 Shares

Datahanteringsapplikation

Målet med att utveckla datalapplikationen, utöver behovet för användare att identifiera applikationer som används mest, kan styras och förhindras från att bli överanvänds. Den här nya appen gör det möjligt för användare att visa relevant information varje timme, dagligen, vecka eller månad. Genom att aktivera datasparläget spåras alla aktiviteter i olika applikationer i bakgrunden permanent och användare kan bara stoppa applikationen genom att trycka på en enda knapp. En annan funktion i Datally-programmet är att informera användare om gratis Wi-Fi-communityn och hjälpa till att ansluta dem. Med tanke på kvaliteten på dessa offentliga nätverk är det också möjligt att dela erfarenheter med andra människor. Enligt Google kunde de flesta användare, med hjälp av Datally, efter många månaders test av denna nya programvara spara upp till 30 procent. Det här är dina uppgifter, så du måste kontrollera hur du använder den. Datallys Data Saver-funktion låter dig styra vilka appar som använder mobildata för att blockera användningen av oönskade data. Du kan tillåta specifika appar att använda data i 10 eller 30 minuter åt gången eller hela tiden.

Anmälan Historik Anmälan Historik kategoriseringsprogram

Android har alltid varit bra när det gäller aviseringar, och denna prestanda har förbättrats med tiden. Vad kan du dock göra om du av misstag raderar ett viktigt meddelande? För sådana situationer kan du räkna med appen Notifieringshistorik. Den här enkla appen kan inte bara arkivera dina telefons meddelandetyper, utan har också mer attraktiva funktioner än någon annan app. Meddelandeshistorik lagrar bilagor som är kopplade till dem utöver arkivering av anteckningar. Denna app tillåter inte internetåtkomst, så du behöver inte oroa dig för din integritet. Du kan också ange det maximala antalet sparade aviseringar som överstiger antalet sparade aviseringar. Dessutom kan du ställa in den här appen för att inte arkivera applikationsaviseringar. I Notification History-miljön kan du visa innehållet i aviseringarna och information om appens anmälningsapplikation. Naturligtvis är inte alla funktioner i den här appen gratis och för en mer avancerad tjänst bör du betala 3,49 $ genom betalningar i appen.

ASAP Launcher

Om du ständigt letar efter den senaste Launcher ASAP är det här historien för dig. Som apptiteln säger vill ASAP Launcher ta hand om allt ditt arbete på kortast möjliga tid. För att uppnå detta har Launcher-designers designat ett lättanvänt gränssnitt som gör det enkelt att komma åt olika delar av Android enkelt. Till exempel är Home Cinema Launcher utformad baserat på flera kort som visar saker som kalenderhändelser och kontakter och arbetslistor. Alla dessa kort kan anpassas beroende på din smak. ASAP Launcher Det finns två separata rullgardinsmenyer för snabb åtkomst till Android-appar och inställningar, som visas som svep från skärmens högra och vänstra hörn. Om den enda anledningen till att du installerar en launcher är snabb åtkomst till Android-inställningar och appar, kan ASAP Launcher vara det perfekta alternativet för dig.

Motion Still Memoire

Det är intressant att veta att Google ursprungligen inte hade en tendens att släppa MotionStables för Android, men användarnas insisterande och uthållighet fick sökmotorjätten att ändra sitt beslut. Android-versionen av MotionStables är kompatibel med alla enheter som kör Android 5.1 ovan, så ett stort antal användare av Googles operativsystem kan uppleva det. Om du inte känner till Mobile Studio bör du veta att den här appen kan konvertera alla dina videor till korta och delbara klipp. Dessutom låter appen dig ta en Still Motion Still eller göra snabba videor med snabbspolning framåt. När du spelar in en lång video kan snabbspolningsfunktionen påskynda uppspelningen och göra den till en mer kompakt och kortare video. Du kan också öka videouppspelningshastigheten upp till 8 gånger det normala läget. En av de goda funktionerna i Stills-temat är att det tack vare en speciell algoritm mycket väl kan förhindra kameraskakningar under fotografering.

Firefox Focus Browser

En komplett version av Firefox-funktioner med kraftfulla anpassnings- och sekretessalternativ förbereds för din mobil och surfplatta. Blockera annonser med följare automatiskt med Firefox. Dessutom kan det öka laddningshastigheten på dina sidor. Skaffa en privat webbläsare som alltid är din. Behåll din mobila lagring för dina minnen. Firefox Focus ger mer utrymme för användaren. En tom webbläsare. En mycket kraftfull sekretessfunktion som tar bort hela din session varje gång du surfar. Genom att skicka flikar kan du enkelt associera dina egna flikar och stationära datorer.

0 Shares