Nirvana håller på att träna först genom att erbjuda frisk luft på gym

Efter den framgångsrika lanseringen av Audit-Air-ium på PVR samarbetar Vasant Kunj, Nirvana Being med Fitness First – Health and Fitness Club, för att erbjuda medlemmarna ren och frisk luft.

Nirvana Being, pionjär inom luftrenare, har utrustat sitt luftreningssystem i Zone’57 på en Boutique Fitness Studio i Vasant Vihar, New Delhi, av Fitness First India. Företaget kallar det a ‘Ansvarsfull sport’ vilket gör luftkvaliteten som en viktig faktor för att bestämma säkra förhållanden för aktivitet och sport.

Läs också: Xiaomi Redmi Y2 till detaljhandel exklusivt på Amazon Indien

Frisk luft att andas i farliga omgivningar

Det är ett faktum att Delhi har farlig omgivande luft – kombinera det med det faktum att inomhusluften är 5-10 gånger mer förorenad än utomhusluften. Förbi samarbetar med Fitness först, Nirvana varelse syftar till att skapa en helhetssäker och hälsosam miljö för människor att njuta av träningsaktiviteter med fullständig sinnesro.

Medan sport är hälsosamt är det hälsoskadligt att bedriva sportaktiviteter i förorenad luft. Effekten av detta kan vara mycket skadligt, med tanke på att vår andningsnivå nästan fördubblas under träning och intag av förorenad luft kan påverka din prestation och hälsa.

Läs också: Samsung Galaxy S9 och S9 + Få Dual VoLTE och 18 nya AR Emojis

Drivs av denna oro och medvetenhet är Fitness First den första hälsoklubben som har vidtagit denna ansvarsfulla och informerade åtgärd för att skydda och säkerställa deras medlemmars välbefinnande. De världslös filterlös luftrenare eftermonteras på den befintliga VVS-infrastrukturen och eliminerar alla skadliga föroreningar i inomhusluften. Med fokus på att upprätthålla säkra nivåer av PM2.5 och koldioxid, är medlemmarna säker på att andas in bara färskt syre.

Kommenterar tillfället, Mr. Jai Dhar Gupta, grundare av Nirvana Being, sa ”(vi) kommer att arbeta tillsammans (med Fitness First) för att skapa en hälsosam och säker miljö för kunderna att ladda. Detta hisnande initiativ kommer säkert att revolutionera människors konditionsupplevelse! ”

Relaterade Artiklar

Back to top button