Nintendo vill lansera två nya switchar i år enligt WSJ

0 Shares

Två nya brytare för att täcka olika profiler

Nintendo Switch 2019

Tanken är att lansera en ekonomisk modell som den som man pratat om hittills. En lågprisbrytare som skulle minska antalet etiketter tack vare att vissa element elimineras, såsom regleringens vibrationer eller till och med möjligheten att integrera Joy-cons och inte låta dem lossna. Dessa begränsningar påverkar inte spelarens spelupplevelse, så den här nya omkopplaren kan förstås som en mycket mer bärbar enhet än den nuvarande och kan till och med ersätta det vi känner idag som Nintendo 3DS.

Å andra sidan skulle den andra nya versionen försöka förbättra det som finns, och för närvarande pekar ledtrådarna mot skärmen. Panelen på den aktuella strömbrytaren är ett av de element som värderar produkten mest, eftersom dess användning utomhus är helt begränsad. I början av konsolutvecklingen var en av tillverkarna som valde att leverera skärmen Sharp, men Nintendo slutade välja ett annat varumärke för sin konsol.

Tja, det verkar som att den här gången skulle Sharp ha ansvaret för att erbjuda panelen för skärmen, så vi får se vad de monterar. En IGZO vid 120 Hz som den i Razer Phone 2 skulle inte vara dålig alls, även om det är svårt att föreställa sig att Nintendo satsar på en sådan specifik och högnivå hårdvara. Å andra sidan återstår det att se om Sharp skulle kunna garantera leveranser till en jätte som Nintendo.

Vad skulle vi vilja se i dessa nya switchar?

Nintendo Switch 2019

Vi föreställer oss den mest ekonomiska modellen med en enkel design och med ett hållbart utseende. Något liknande som de gjorde med Nintendo 2DS. Det skulle kunna hålla skärmen på den nuvarande Switch, och integrationen av Joy-Cons skulle definitivt göra det till den nya Nintendo-bärbara datorn, och också kunna använda den för multimediainnehåll som att spela upp videor på YouTube. När det gäller toppmodellen beror allt på om Nintendo skulle vara villig att behålla den nuvarande modellen, något som kan hända om vi tar hänsyn till att det talas om en större prestandauppdatering.

Detta kan innebära att två mycket viktiga komponenter uppdateras, till exempel skärmen och processorn. Vi har redan pratat om skärmen tidigare, och vad gäller processorn skulle det inte vara nödvändigt att göra för många beräkningar, eftersom den nuvarande Switch monterar en NVIDIA Tegra X1, en hjärna med fyra års liv. Vågar NVIDIA presentera en ny CPU från Nintendo?

När kommer vi att se de nya Switch-modellerna?

Allt tyder på att det kommer att finnas på E3 när Nintendo officiellt presenterar dem. Uppenbarligen förväntar vi oss inte ett evenemang på mässan i Los Angeles, utan snarare en Nintendo direkt som de som vi är vana att bevittna, så vi måste vara uppmärksamma på framtida samtal för dessa sändningar.

0 Shares