Nintendo Switch Pro har lÀckt ut pÄ Amazon

0 Shares

Nyligen gick det ett rykte som tydde pÄ att en ny Nintendo Switch Pro skulle kunna slÀppas. Vi kan inte sÀga sÀkert om ryktena Àr sanna eller ens trovÀrdiga, men en MySmartPrice-rapport avslöjade att Amazon kan ha missat konsolen lite tidigare Àn vÀntat.

Rapporten sÀger att det fanns en annons i Amazon Mexiko som visade Nintendo Switch Pro, men sidan raderades kort dÀrefter. Det Àr möjligt att noteringen gjordes av misstag och att nÄgon gjort ett stavfel. Alternativet Àr att konsolen finns och att nÄgon lÄter den glida för tidigt.

Vi Àr fortfarande lite skeptiska till ansprÄk pÄ en ny Nintendo Switch-konsol. Det beror pÄ att det har gÄtt rykten om Nintendos planer pÄ en uppdaterad switch ett tag, men de ryktena har stÀndigt motbevisats av företaget sjÀlvt, sÄ vem kan sÀga att den hÀr gÄngen blir annorlunda?

Som sagt, Nintendo Switch slÀpptes 2017 mot slutet av föregÄende generations konsoler som PS4 och Xbox One, sÄ behovet av att uppdatera det var inte sÄ viktigt. Men med PS5 och Xbox Series X/S för nÀrvarande i omlopp, kan det vara dags för Nintendo att intensifiera saker.

0 Shares