Nintendo Switch-laddare med HDMI-utgång: den perfekta dockan

0 Shares

Som du kan se är detta vad som estetiskt ser ut som en vanlig laddare, men som integrerar en HDMI-port. Vad i OmniCentro Switch Pro uppnår är att extrahera videoutgången från USB-C-porten på konsolen för att ladda det interna batteriet samtidigt. Och allt genom en enda kabel och med en liten enhet.

Perfekt för att resa

Uppenbarligen står vi inför ett komplement som blir ett viktigt tillbehör för Nintendo Switch, eftersom alla dessa resenärer kan ta sin konsol i portabelt läge och ha en laddare som också fungerar som en HDMI-videoutgång för att ansluta konsolen till en Smart TV. Du kan säga adjö till kajen för alltid.

Som om det inte vore nog, om 45W-laddningssystemet använder GaN-teknik, så kommer laddningarna att vara mycket effektiva och snabba och kunna ladda inte bara det interna batteriet i Nintendo Switch, utan även bärbara datorer, telefoner, surfplattor och alla typer av enheter. .

Den totala vikten av OmniCentro är 93 gram , en vikt som inte har något att göra med de 748 gram som dockan och originalladdaren till konsolen väger totalt.

Är du redo för Nintendo Switch Pro?

Nintendo switch

Ett märkligt faktum som vi hittar i produktspecifikationerna är att utgångsupplösningen stödjer 4K-upplösning med 30 bilder per sekund, något som tillverkaren påpekar att den är perfekt att använda med Switch Pro. Vid det här laget vet vi att Nintendo Switch Pro är nära förestående. Men för närvarande har vi fortfarande inga tekniska detaljer för att bekräfta vissa funktioner i konsolen. Kommer detta att vara den första av dem?

Var kan man köpa den?

För närvarande har folket i Jsaux Team publicerat en kampanj på Kickstarter för att samla in pengar, och det är där du kan få en enhet av Omnicentro Switch Dock för 59 euro, ett fantastiskt pris om vi tar hänsyn till att det officiella priset på produkten kommer att vara 99 euro när den kommer ut på marknaden under de närmaste månaderna.

Om du vill skaffa en enhet behöver du bara besöka produktens Kickstarter och stödja kampanjen med något av dess tillgängliga alternativ. Kom ihåg att det finns begränsade enheter, så du bör vara snabb innan de tar slut.

0 Shares